Antena Meniu Search
x

Programul meciurilor de azi, 17 ianuarie, din Cupa Asiei. Toate partidele se văd LIVE în AntenaPLAY

S-a aflat programul meciurilor de azi, din Cupa Asiei. Toate partidele de la turneul final găzduit de Qatar se vor vedea live, în AntenaPLAY, începând cu ora 13:30.

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 13:24

meci din Cupa Asiei 2024
Programul meciurilor de azi, 17 ianuarie, din Cupa Asiei. Toate partidele se văd LIVE în AntenaPLAY - Profimedia Images

Primul meci al zilei de la Cupa Asiei va fi între Liban şi China. Partida va începe la ora 13:30, live în AntenaPLAY.

Programul meciurilor de azi, din Cupa Asiei, în AntenaPLAY

China are un punct în clasamentul Grupei A, după remiza cu Tadjikistan din prima etapă. De cealaltă parte, Liban a fost învinsă categoric de Qatar, scor 0-3, în meciul de deschidere al Cupei Asiei.

În al doilea meci al zilei de la Cupa Asiei, Tadjikistan se va duela cu Qatar, de la ora 16:30. Cu o victorie, ţara gazdă se va califica în sferturile turneului final.

Pe acelaşi subiect

În duelurile de marţi din Cupa Asiei, Thailanda a învins-o pe Kyrgyzstan cu scorul de 2-0, în timp ce Arabia Saudită, naţionala lui Roberto Mancini, s-a impus cu 2-1 în duelul cu Oman, din Grupa F a competiţiei, transmite AS.RO.

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, exclusiv în AntenaPLAY

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Campioana en-titre, Qatar, care este și țara gazdă, așa cum a fost menționat anterior, este văzută abia a 6-a favorită la ridicarea trofeului. În ediția precedentă, din 2019, națioanala qatareză a învins-o pe Japonia, în finală, cu scorul de 3-1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » AntenaPLAY » Programul meciurilor de azi, 17 ianuarie, din Cupa Asiei. Toate partidele se văd LIVE în AntenaPLAY