Antena Meniu Search
x

Radu Drăgușin, cel mai scump jucător român, a debutat pentru Tottenham Hotspur, în remiza 2-2 cu Man. United

Premier League: Cel mai scump jucător român al tuturor timpurilor, românul Radu Drăgușin, a debutat duminică la noua sa echipă Tottenham Hotspur, el bifând 10 minute de joc pe final, după ce managerul Postecoglou l-a introdus în defensiva londonezilor în minutul 85, în locul lui Skipp.

de Redactia Observator

la 14.01.2024, 21:35

Radu Drăgușin a debutat pentru Tottenham Hotspur
Radu Drăgușin a debutat pentru Tottenham Hotspur - Profimedia

Debutul lui Radu Drăgușin a avut loc sub privirile noului acționar minoritar al lui Manchester United, Sir Jim Ratcliffe, care a fost prezent duminică după-amiază pe Old Trafford pentru a vedea cum noua sa investiție a remizat 2-2 în Premier League cu Tottenham Hotspur.

Radu Drăgușin, primul meci la Tottenham Hotspur

În ciuda faptului că au fost depășiți în mare parte a unei prime reprize disputate, jucătorii lui United au preluat de două ori conducerea prin Rasmus Hojlund și Marcus Rashford. Richarlison și Rodrigo Bentancur au egalat pentru vizitatori de o parte și de alta a pauzei.

Remiza lasă noua echipă a lui Drăgușin în afara primelor patru locuri și o duce pe United pe locul șapte. Hojlund a avut nevoie de mai mult de 1.000 de minute pentru a marca primul său gol în Premier League, dar a găsit din nou plasa după doar 200 de secunde, la următoarea sa apariție pe Old Trafford. Salvatorul lui United împotriva lui Aston Villa în Boxing Day a deschis scorul duminică, lovind mingea pe lângă Guglielmo Vicario, la capătul unui atac rapid.

Pe acelaşi subiect

Richarlison, noul atacant în formă al lui Tottenham, s-a înălțat peste un grup întreg de tricouri roșii, în interiorul careului de șase metri al lui United, pentru a marca golul egalizator, după un corner, în minutul 19. Acesta a fost cel de-al 33-lea meci consecutiv de campionat în care Tottenham a marcat cea mai lungă serie din istoria clubului, relatează Mediafax.

În momentul în care Tottenham domina jumătatea adversă, United a revenit în avantaj. Marcus Rashford l-a bătut pe Pedro Porro în minutul 40, după un schimb de pase cu Hojlund în interiorul careului lui Tottenham. Cristian Romero a fost la un pas de a egala pentru Spurs înainte de pauză, după o lovitură de cap ce a nimerit bara.

La un minut de la reluare, Bentancur a marcat golul egalizator, după ce a fost servit ideal în careu de altă nouă achiziție a londonezilor, Timo Werner.

Întreaga repriză secundă a fost apoi una echilibrată. Scott McTominay a avut ultima ocazie, prin care putea aduce victoria gazdelor, lovitura sa de cap din al cincelea minut suplimentare de joc trecând peste bară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Radu Drăgușin, cel mai scump jucător român, a debutat pentru Tottenham Hotspur, în remiza 2-2 cu Man. United