Antena Meniu Search
x

Serialul State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Descoperă povestea care te va captiva din prima secundă

Abonații AntenaPLAY se bucură începând cu luna septembrie de un nou serial exclusiv. Descoperă și tu o poveste care te va captiva din prima secundă. State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 16:12

Serialul State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY
Serialul State Secrets, exclusiv în AntenaPLAY

În exclusivitate în România, serialul State Secrets, un thriller politic in care acțiunea se petrece în jurul tentativei de asasinare a presedintelui spaniol, va putea fi urmărit începând cu luna septembrie de toți abonații AntenaPLAY.

Serialul State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY

Scenariul State Secrets prezintă o serie de lupte de putere și interese conflictuale, care au ca scop construirea unui complot în jurul presedintelui și al primei doamne. Cei doi au în rândurile publicului o reputație impecabilă, Alberto Guzman fiind considerat un lider strălucit și un soț exemplar.

În mod neașteptat, tentativa de asasinare va scoate la iveală câteva secrete ascunse chiar de la oamenii săi de încredere: Paula, directorul PR, Andres, directorul său de securitate și Gutiérrez Casas, fostul premier. 

Pe acelaşi subiect

Miryam Gallego, Emmanuel Esparza, Michelle Calvó, José Luis García Pérez și Jesús Castro joacă în această ficțiune care are în distribuție și interpreți cunoscuți precum Patxi Freytez, Francisco Ortiz, Vicky Luengo, Estefanía de los Santos, Miquel Fernández și Sara. Vidorreta, printre altele.

Serialul State Secrets are 13 episoade si AntenaPLAY va difuzat căte un episod nou în fiecare marți.

Manuel Villanueva, director general de conținut la Mediaset Spania, declară: „Cu acest serial am avut ocazia să ne imaginăm cum sunt dedesubturile puterii și cum politicienii pot trage sforile țării pe baza cărților. ...că fiecare a trebuit să joace în propriul său joc, punând proiectele personale înaintea interesului general. Simțim, și uneori ajungem să știm, cum politica este un teren fertil pentru intrigi, conspirații și alianțe nebănuite și toate dintre ele sunt în același timp elemente foarte suculente și puternice atunci când vine vorba de dezvoltarea intrigilor unei ficțiuni.”

În spatele camerelor de filmat, Norberto López Amado, Rafael Montesinos, Iñaki Peñafiel, Marco Castillo și Javier Giner regizează această ficțiune, a cărei acțiune se declanșează atunci când o tentativă de asasinat aduce în prim-plan fisuri importante în mediul cel mai apropiat al șefului executivului, care va marca un punct de cotitură în căsătoria prezidențială.

Seriale disponibile în AntenaPLAY

AntenaPLAY a mai lansat în exclusivitate în România printer care și serialul de succes Secret Obsession, care a intrat în top 3 vizionări încă din prima lună. Serialul spune povestea lui Inés, o femeie de 42 de ani care, care într-un moment dificil din viața ei, se scufundă în mare cu gandul de a-si pune capăt vieții. Salvatorul ei este Hugo, un adolescent de care se îndrăgostește obsesiv.

Disappeared, este un alt serial lansat chiar în luna august, un serial de acțiune cu o echipă de polițiști specializați în cazuri de dispariții inexplicabile. Fiecare episod îi provoacă pe acești eroi să pătrundă în mințile infractorilor, să analizeze indicii înspăimântătoare și să descopere adevărul tulburător din spatele fiecărui caz. Primul sezon al serialului este disponibil integral în AntenaPLAY  iar în fiecare zi de luni, va fi disponibil câte un nou episod din sezonul al doilea.

Tot în luna septembrie, abonații AntenaPLAY vor putea viziona sezoane noi din serialele Makari: Sicilian Mysteries și Hotel Portofino. Ambele producții au ajuns în top cele mai vizionate produse din platformă.

Tot ce vrei e să dai PLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » AntenaPLAY » Serialul State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Descoperă povestea care te va captiva din prima secundă