Antena Meniu Search
x

Video Mașina comisarului Moldovan, scoasă la licitaţie. Preţul de pornire a fost 20.000 de euro!

Dacă aţi văzut filmul „Un comisar acuză”, cu Sergiu Nicolaescu în rolul principal, şi e aproape imposibil să nu-l fi văzut, cu siguranţă vă amintiţi maşina pe care o conducea. Acel model de maşinii era folosit în urmăririle din filmele celebre de acţiune. Acelaşi model, extrem de rar astăzi, a fost scos la licitaţie seara trecută, online. Preţul de pornire: 20 000 de euro. Dar s-a licitat mai mult.

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 20.11.2020, 13:06

Vezi și
  • În România mai există doar patru astfel de automobile
  • Maşina de epocă, recondiţionată la începutul anilor 2000

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alina Panico, PR manager casă de licitație: Este o onoare pentru casa noastră de licitaţii să aibă această bijuterie pe patru roţi scoasă la vânzare, avnd în vedere că această maşină de epocă a fost printre primele modele construite înaintea Primului Război Mondial.

Alina Panico, PR manager casă de licitație: Este supranumită şi calul de curse al Germaniei, pe lângă faptul că era preferata oficialilor, acest model a fost folosit şi pe frontul celui de-Al Doilea Război Mondial, pentru a transporta pacienţi sau alimente pe frontul de război.

Maşina de epocă a fost recondiţionată la începutul anilor 2000, cu piese originale de la coelcţionari din Austria şi Germania.

Maşina comisarului Moldovan, adjudecată pentru 28.000 de euro

Alina Panico, PR manager casă de licitație: În România mai putem găsi pe piaţă astfel patru de maşini. Este o piesă de colecţie, istorică.

Tot aseară a fost licitată şi o maşină care a făcut parte din dotarea corpului de armată american detaşat în Coreea de Sud, în anii 1950.

Alina Panico, PR manager casă de licitație: Este în perfectă stare de funcţionare, vine însoţită cu toate actele de prvenienţă, piesa de colecţie care s-a întors din război ca un erou are un preţ de pornire de doar 5.000 de euro.

Dar preţul de adjudecare a fost de patru ori mai mare. Pentru suma de 20.000 de euro, maşia a plecat către un pasionat de automobile, din ţara noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Mașina comisarului Moldovan, scoasă la licitaţie. Preţul de pornire a fost 20.000 de euro!