Antena Meniu Search
x

Video Maşinile care costă cât 5 apartamente în Bucureşti. Bolizi cu sute de mii de cai putere, expuşi la Sibiu

Sute de cai putere pe metru pătrat! Se întâmplă la Sibiu, unde pot fi admiraţi bolizi de sute de mii de euro. Unele modele sunt serie limitată şi costă cât 5 apartamente într-un oraş mare.  

de Redactia Observator

la 11.05.2024, 20:51

Vezi și

145 de maşini sport, standard sau modificate, dar cu performanţe uluitoare, au fost expuse astăzi la Sibiu. 

Alex Cioabă, organizator: Maşinile încep de la 50.000 de euro şi cea mai scumpă ajunge la peste 500.000 de euro, vorbim despre un Lamborghini Murcielago.

Participant: Astăzi am venit cu 3 maşini, dintre care prima este un Lamborghini Gallardo Performante. În ţară pot să zic că este singura maşină. În lume, din acest model s-au produs câteva sute.

Participant: Azi am venit la eveniment cu un Audi RX7 din 2023. În prezent am adus-o la 800 de cai şi o mie de newtoni metru. 

Bolizii au atras sute de pasionaţi de cai putere

Vizitator: Îmi place că sunt maşinile expuse, sunt extrem de lucioase şi de curate şi impresionante. Sunt maşini de diferite mărci şi îmi place foarte mult Lamburghini Gaiardo, cred că e pe gustul tuturor.

Nu doar maşinile aproape noi au putut fi admirate.

Participant: Am venit cu un BMV Seria 7 din 1994, cu motorzare V8, cutie manuală. Vreau să spun că între atâtea maşini noi şi scumpe, dacă ai o maşină întreţinută şi aia cu grijă de ea, poţi să atragi foarte bine atenţia.

Festivalul UpsideDown este unul dintre cele mai mari evenimente auto din România şi este pentru prima dată organizat în Sibiu. Prețul unui bilet de intrare este 20 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Mergeţi cu plăcere la job?
Observator » Stiri Auto » Maşinile care costă cât 5 apartamente în Bucureşti. Bolizi cu sute de mii de cai putere, expuşi la Sibiu