Antena Meniu Search
x

Șoferul din Buzău a mers 1000 de kilometri cu "duba-fantomă", avariată într-un accident

Un şofer din Buzău a şocat pe toată lumea, pe şosele dar şi pe internet, după ce a mers cu o maşină distrusă aproape o mie de kilometri. Cu toată partea din spate smulsă şi peticită cu bucăţi de carton, duba fantomă, cum i-a spus lumea, a trecut chiar şi prin vamă.

De Redactia Observator la 17.04.2019, 21:00
Vezi și

Un şofer din Buzău a şocat pe toată lumea, pe şosele dar şi pe internet, după ce a mers cu o maşină distrusă aproape o mie de kilometri. Cu toată partea din spate smulsă şi peticită cu bucăţi de carton, duba fantomă, cum i-a spus lumea, a trecut chiar şi prin vamă. Nimeni n-a reuşit să o tragă pe dreapta. Poliţiştii încă îi refac traseul ca să-l poată amenda pe şofer pentru inconştienţa lui.

În înregistrarea video, microbuzul abia mai stă pe roţi. Ceilalţi şoferi din trafic privesc cu uimire vehiculul care pare bombardat. 

Lovit în Ungaria, şoferul a ajuns cu duba-fantomă până la Buzău

De fapt, a mers aşa, fără să fie oprit de poliţişti, nu doar de la intrarea în ţară ci chiar din Ungaria.  A fost bine "şifonat" într-un accident, culmea filmat, pe autostrada M7 din Ungaria.

Şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar microbuzul s-a izbit violent de balustrada metalică de pe marginea şoselei. În urma impactului, s-a răsturnat şi aproape că a fost distrus. 

Şoferul a trecut graniţa cu ajutorul unei firme de tractări

După ce a repus vehiculul pe roţi, şoferul român i-a îndreptat puţin tabla şi a peticit epava cu cartoane.

Apoi, şi-a încercat norocul şi a pornit la drum spre România. A fost fotografiat prima dată în timp ce încerca să alimenteze într-o benzinărie din ţara vecină. 

Ca să nu fie depistat la graniţă, surse din anchetă spun că ar fi apelat la ajutorul unor firme de tractări, care ar fi pus pe picioare o adevărată afacere din transportarea maşinilor câţiva kilometri, în zona graniţei.

Şoferul care a devenit viral pe internet cu microbuzul său fantomă ar fi reuşit să ajungă până acasă, în Buzău, doar cu o amendă.

Şoferul, amendat până acum cu 1.160 de lei

Culmea, nu a fost oprit în trafic, ci într-o parcare din judeţul Covasna.

Pentru că nu conducea în acel moment, a fost sancţionat doar pentru defecţiuni la sistemul de iluminare şi lipsa certificatului de înmatriculare.

Poliţiştii nu l-au urmărit să vadă dacă va şi conduce la volanul epavei. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Le poti actualiza de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile pentru publicitate targetata

Pe lângă amenda de 1160 de lei primită deja, poliţia autostrăzi îi reface traseul, pentru a-l putea sancţiona şi pentru lipsa elementelor de caroserie. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » Șoferul din Buzău a mers 1000 de kilometri cu "duba-fantomă", avariată într-un accident