Antena Meniu Search
x

Șofer oprit de Poliție în București: 'Gabriela, fata de la Waze, mi-a zis că sunteți pe cealaltă stradă'

Un șofer din Bucureti a avut o reacție incredibilă, seara trecută, după ce a fost oprit în trafic de un polițist rutier.

Șofer oprit de Poliție în București: 'Gabriela, fata de la Waze, mi-a zis că sunteți pe cealaltă stradă'
Șofer oprit de Poliție în București: 'Gabriela, fata de la Waze, mi-a zis că sunteți pe cealaltă stradă' - Facebook

Un șofer din Bucureti a avut o reacție incredibilă, seara trecută, după ce a fost oprit în trafic de un polițist rutier.

Bărbatul a fost uimit să îl vadă pe polițist și i-a explicat și acestuia motivul uimirii sale.

'Dialog aseară între un șofer și un polițist:

- Dar nu trebuia să fiți aici!

- De ce?

- Gabriela mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă!

- Gabriela fiind cine?

- Fata asta care vorbește la Waze! Aveți ordin de serviciu pentru strada asta? Dacă mi-l arătați suflu...dacă nu aveți, nu suflu! 

Concluzii:

1. Nu vă bazați pe aplicațiile de navigație pentru a ne identifica în trafic, uneori și noi le folosim! Vedeți, Waze nu le știe chiar pe toate...

2. Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să se prezinte. Restul e legendă. Așa că nu-i cereți documente justificative de care ați aflat din postările binevoitorilor care caută soluții pentru a scăpa de lege! Asta e ca și cum vă urcați în autobuz și-i cereți șoferului să vă arate permisul, ITP-ul, testul psihologic etc!

3. Dacă sunteți reticent și agresiv nu rezolvați nimic! Din contră, asta vă poate agrava situația.

Apropo, există cineva dintre dumneavoastră care a cerut ordinul de serviciu, legitimația etc. când a fost oprit de poliție într-o altă țară? Ne puteți spune și nouă ce reacție au avut polițiștii?', se arată într-o postare a Ministerului de Interne.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Auto » Șofer oprit de Poliție în București: 'Gabriela, fata de la Waze, mi-a zis că sunteți pe cealaltă stradă'