Antena Meniu Search
x

Copiii nu sunt invizibili. Studenti din Bucuresti iau atitudine

Zeci de caramizi au fost asezate, astazi, la temelia unui centru de zi pentru copii. Nu e un centru obisnuit. Este cel care transforma copiii nimanui, in copiii tuturor. La aceasta casa, au ajutat zeci de studenti bucuresteni

Vezi și

Impresionati de campania "Copiii nu sunt invizibili", demarata de Observator si Antena 3, cu ocazia zilei de 1 iunie, peste 60 de studenti bucuresteni s-au decis sa dea si ei o mana de ajutor copiilor fara identitate sau celor privati de drepturi. “Credem cu tarie ca este responsabilitatea fiecaruia dintre noi sa participe la actiunile civice”, a sustinut studenta Claudia Benchescu.

Zis si facut. Fiecare student a lasat in pusculita dupa propriul buget. Costurile construirii centrului de zi pentru copii de la Giurgiu se ridica la aproximativ 500.000 de euro. Banii provin din sponsorizari, dar si din fonduri europene. “Intentionam sa aplicam pentru un garant de 250.000 euro care sa aduca fonduri pentru dotarea centrului”, a explicat Lucia Mihaia, presedinte Asociatia “Inner Wheel”.

Autoritatile locale estimeaza ridicarea primului nivel pana la inceputul lunii viitoare. “S-au strans materialele necesare turnarii placii peste parter. Discutam de fier beton si materiale necesare cofrajelor”, a spus Nicolae Barbu, primarul orasului Giurgiu.

Cei care vor sa ajute la ridicarea centrului de zi pentru copii din Giurgiu pot cumpara caramizi cu valoarea de un leu de la centrele de vanzare din Giurgiu sau pot face donatii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Campanii » Copiii nu sunt invizibili. Studenti din Bucuresti iau atitudine