Antena Meniu Search
x

Maratonul pentru Kassandra are ecou! Vedete şi oameni obişnuiţi îi sunt alături

La nici o zi de la mesajul Observatorului, oameni obişnuiţi şi vedete vor să o ajute pe fetiţa adoptată de Iosif Rotariu, chiar înainte de maratonul media record care va începe sâmbătă

Vezi și

La nici o zi de la mesajul Observatorului, oameni obişnuiţi şi vedete vor să o ajute pe fetiţa adoptată de Iosif Rotariu, chiar înainte de maratonul media record care va începe sâmbătă

Un pas cât o victorie. Ceea ce pentru noi trece neobservat, pentru Kassandra este rezultatul unui curaj fără limite şi al unor părinţi care n-au ezitat o clipă să dea tot ce au pentru copilul lor.

"Bună, Kassandra. Vreau sa ai incredere ca orice om cu suflat curat va primi tot ceea merita, lucruri bune si pe viitor totul va fi bine!". Pe un alt teren, Claudiu Keşeru a învăţat ce înseamnă să baţi la uşi până ce se deschid. Să încerci atunci când nimic nu pare să fie de partea ta. "Este nevoie de foarte multa determinare, de multe sacrificii. Familia stie exact situatiile prin care trecem, momentele grele pe plan psihic".

Părinţii găsesc răspuns în fiecare îmbrăţişare. E gestul pe care Kassandra îl face. Aşa îşi ajută părinţii să meargă mai departe. Spre operaţia cu numărul 37. La ea s-a gândit şi Simona Halep, iar între două antrenamente, i- a transmis un mesaj.

"Ştiu că poţi, eşti puternică şi cu siguranţă vei învinge. Nu peste mult timp vei fi alături de tatăl tău cu racheta în mânuţa pe terenul de tenis".

"Mă mândresc că am învăţat-o să înoate, era fericită. Cu atâtea probleme pe care le are, are tot timpul zâmbetul pe buze. M-a întrebat: dar câte operaţii ai, cred că am vreo cinci, şase", a spus Helmuth Duckadam.

Puţine, ar fi spus Kassandra în timp ce se bălăcea în piscină. Se întâmpla la Toronto, acolo unde Duckadam i-a însoţit pentru cea de a 33 a operaţie. De atunci, îi ajută oricând poate, iar acum e gata să îi fie alături şi lui Daniel Osmanovici în cel mai lung buletin meteo live. Provocarea va începe în direct, sâmbătă, de la ora 6 dimineaţa, de ziua Antenei 1.

Mai multe amănunte despre cazul pentru care luptă Daniel Osmanovici, puteți afla aici:

maraton.observator.tv

Kassandra e la un pas de a 37-a operaţie!

Fetiţa adoptivă a lui Iosif Rotariu are nevoie de încă 7.500 de euro pentru a fi supusă la cea de-a 37 operaţie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Campanii » Maratonul pentru Kassandra are ecou! Vedete şi oameni obişnuiţi îi sunt alături