Antena Meniu Search
x

A fost ars pe aproape jumatate din corp, dar si-a revenit datorita maiestriei medicilor

Explozia unei butelii l-a ars pe aproape jumatate din suprafata corpului. Acum, dupa mai multe operatii si doua decenii dedicate recuperarii, Michael e un om normal si gratie medicilor, a reusit sa isi intemeieze o familie si sa mearga mai departe.

Vezi și

Michael a fost un copil normal pana la 10 ani. Atunci, intr-o clipa, viata i s-a schimbat. Isi facea singur temele, cand, intr-o dupa amiaza, butelia de gaz a explodat.

“Stiu ca citeam o carte, asta stiu.insa momentul m-a luat prin surprindere. Chiar inainte cu o saptamana am vazut la televizor metoda de stingere”, isi aminteste Michael.

Explozia si focul i-au produs arsuri de gradul doi si trei pe aproape jumatate din suprafata corpului. Au urmat trei zile de coma profunda. Cand s-a trezit, nimic nu mai era la fel. A urmat o perioada de recuperare si trei operatii care aveau sa il apropie de normalitate. Nu si pentru oamenii din jurul lui.

Interventiile chirurgicale, cele mai multe coordonate de profesorul Ioan Lascar, l-au ajutat sa fie un om obisnuit, iar acum, la 18 ani de la incident, si-a intemeiat o familie, are doi copii si din momentul accidentului a ramas doar cu amintirea si cateva semne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Campanii » A fost ars pe aproape jumatate din corp, dar si-a revenit datorita maiestriei medicilor