Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL! Sari pentru tine

Timp de trei luni, doua tinere vor trece printr-o serie de transformari sanatoase care le va schimba complet imaginea. Vor face kangoo jumps, vor tine regim, isi vor schimba stilul vestimentar si la final vor avea parte si de un look nou

Vezi și

Slabitul nu este o misiune imposibila. Este de ajuns sa iti doresti si sa ai ambitie, in rest te ajuta Diana Stirbu si echipa ei de specialisti. Diana este instructor international de Kangoo Jumps si de cand a pus prima oara ghetele saltarete in picioare a ajutat sute de femei sa slabeasca sanatos. La fel va face si cu fetele care s-au inscris in proiectul "Sari pentru tine". "O sa facem kangoo jumps intensiv. O sa folosim atat sala mea pentru antrenamente,dar o sa le scot si afara. O sa le duc la munte sa lucram cu ghetele si sa facem antrenamente pe munte, dar si in parcurile din Bucuresti", a spus instructoarea.

Alaturi de Diana va lucra si Cristian Margarit. El este nutritionistul care le va spune fetelor ce au si - mai ales - ce nu au voie sa manance. Timp de trei luni de zile fetele vor invata sa manance, vor avea diete personalizate. "In prima saptamana fetele vor manca liber, ce vor, cat vor, cand vor, astfel incat la sfarsitul acestei saptamani sa putem afla despre cat mananca, numarul de calorii, nutrienti si preferinte alimentare ca sa incepem sa tragem concluzii despre cum sa personalizam dieta pentru perioada urmatoare", a spus nutritionistul.

Hainele pot ascunde kilogramele in plus, dar pot si evidentia silueta atunci cand slabesti. Sunt mici trucuri, pe care le cunoaste foarte bine stilistul Corina Comanescu. "As vrea, in primul rand, sa le invat cum ar trebui sa se imbrace acum pana incep sa slabeasca. Cum sa isi mascheze zonele problema, fara sa se imbrace doar in negru sau doar ca niste saci sau cu haine lalai. La sfarsitul celor trei luni de zile, dupa antrenament si diete, vrem sa le schimbam imaginea cu totul", a spus specialista in stil.

Diana a primit peste 60 de e-mail-uri de la fete care isi doreau sa slabeasca alaturi de ea prin Kangoo Jumps. Doar trei au fost selectate in final.

"Am incercat sa aleg persoane din medii diferite si sa vedem care dintre ele reactioneaza cel mai bine la sfaturile noastre. Prima ar fi Iuliana. Are 24 de ani si are probleme cu kilogramele. Are peste 75 de kilograme. Este o fata foarte frumoasa. Cea de a doua este Adriana. Are 25 de ani. Este o femeie care lucreaza extraordinar de mult. Nu are viata personala. Are doua joburi. Adriana este asistenta medicala si lucreaza la doua clinici private. Timpul liber este un lux pentru ea, dar atat cat a putut a incercat sa lupte cu kilogramele in plus. Cea de a treia este o mamica. Are 27 de ani. Se numeste Andreea. Din pacate a fost parasita de sotul ei. S-a ingrasat extrordinar de mult", a spus Diana.

Odata ce Cristi si Corina au aflat povestea fetelor, Diana le face cunostinta cu Andreea, Adriana si Iuliana Urmeaza trei luni in care fetele vor duce un adevarat razboi cu propriul organism si cu pofta de dulce. Dar ca pe orice front exista si oameni care dezerteaza chiar inainte sa inceapa lupta. Aceasta este si povestea Iulianei.

Una dintre cele trei concurente alese, deja a renuntat pentru ca i s-a parut destul de greu. Nu crede ca poate sa ajunga la toate clasele si antrenamentele pentru ca are un job destul de solicitant si atunci a spus ca se retrage.

Provocarea ramane, insa, pentru Andreea si Adriana, care peste doar trei luni de zile vor avea parte de un nou inceput intr-un trup sculptat de sport si regim

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Campanii » OBSERVATOR SPECIAL! Sari pentru tine