Antena Meniu Search
x

Scrisoare infinită pentru mama

Indiferent de vârsta pe care o avem, pentru o singură persoană din lume vom fi întotdeauna copii. Mama este cea mai importantă persoană din viaţa tuturor.

Vezi și

 De 8 Martie, câteva cuvinte, câteva rânduri sau simple măzgălituri pe hârtie ale unui copil, pot aduce o bucurie infinită în sufletul sensibil de părinte. Mii de copii şi-au încărcat mamele cu emoţii, astăzi, la un eveniment unic în România.

Mesaje strânse de la elevii din 31 de şcoli din Capitală au îmbrăcat pereţii Palatului Copiilor în ideea de a realiza cea mai mare scrisoare pentru mama. Printre copii s-au amestecat şi prezentatorii Antena 1 şi Antena 3. Toţi au fost emoţionaţi de mesajele trimise de cei mici.

Alessia are doi ani şi a învăţat versurile pentru a-i face mamei cea mai frumoasă urare de 8 Martie. N-a fost singurul. Sute de pici creativi le-au scris mesaje mamelor. Cum au ştiut ei.

30 de şcoli de stat şi una particulară din Bucureşti au participat la evenimentul "Infinit pentru mama". Fiecare a trimis cel puţin 10 reprezentanţi. Profesori, părinţi sau copii.

Cei mici n-au fost singurii cu mesaje pentru mamele lor. "Infinit pentru mama" e o campanie Antena 3 şi Observator, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Campanii » Scrisoare infinită pentru mama