Antena Meniu Search
x

Oameni Invizibili! Actori, regizori şi artişti s-au alăturat campaniei lansată de Observator

Actori, regizori şi artişti au decis să se alăture campaniei Transplant pentru viaţă şi să semneze petiţia. Vor schimbarea sistemului de donare a organelor

Vezi și

Actori, regizori şi artişti au decis să se alăture campaniei Transplant pentru viaţă şi să semneze petiţia. Vor schimbarea sistemului de donare a organelor

În România, 3.500 de bolnavi sunt simple numere. Sunt puşi pe o listă de aşteptare să îşi primească dreptul la viaţă. La 17 ani, Ionuţ a murit aşteptând transplantul de plămâni. Magdalena Damian aşteaptă un ficat nou. Iar Ioana a fost adusă din Suedia, în speranţa unui transplant de ficat. Pentru ei, vedetele din România s-au alăturat Campaniei Observator. Schimbăm împreună sistemul de donare a organelor.

"Să fii invizibil pentru sistemul de sănătate, pentru cei din jur, este dramatic. Trebuie să contăm unii pentru alţii, să nu lăsăm să fie oameni invizibili în jurul nostru", spune Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii".

Viaţa bolnavilor este vizibilă doar pe hârtie. Avem doar 12 centre destinate transplantului de organe. Lipsesc specialiştii, aparatura şi ne lipseşte puterea de decizie: românii nu au dreptul să decidă donarea organelor lor după moarte. Acordul dat pe cardul de sănătate NU e luat în calcul.

Nikolas Grasso este cea mai apreciată sosie a lui Robert De Niro. Dincolo de imitaţie, românul-italian este regizor premiat internaţional. S-a întors pentru câteva zile în România şi s-a alăturat Campaniei Observator. "Mă numesc Nikolas Grasso şi susţin campania Oameni invizibili. Semnează şi tu pentru viaţă pe oameniinvizibili.observator.tv. Este foarte important!".

În numai trei zile, peste 23.000 de oameni au semnat Transplantul pentru viaţă. Este momentul ca sistemul de sănătate să se schimbe.

Semnează şi tu AICI!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Campanii » Oameni Invizibili! Actori, regizori şi artişti s-au alăturat campaniei lansată de Observator