Antena Meniu Search
x

Un copil de cinci ani a ramas cu o mana paralizata dupa ce medicul l-a tratat gresit

La 5 ani nu-si poate misca o mana din cauza unei erori medicale. Asa spun, disperati, parintii unui copil din Slatina. Baietelul ar putea sa ramana nenorocit pe viata dupa ce i s-ar fi pus un gips gresit la spitalul judetean

In urma cu o luna, Tavi a ajuns la Spitalul din Slatina. Cazuse la joaca si se lovise la mana. Avea o fractura minora pentru care medicii au decis sa-i puna bratul in ghips. Apoi l-au trimis acasa. "Da, este bine, perfect bine si dupa aia nu stia cum sa scape de mine ca a vazut ca au gresit", a povestit Burcea Ionela, mama copilului.

Cand i-au scos ghipsul si au vazut ca Tavi nu mai putea sa-si miste bratul, medicii ar fi incercat sa dea vina pe mama. Disperata, mama si-a dus copilul la un spital din Bucuresti. Acolo, suspiciunile ei s-au adeverit.

"Am facut o analiza si am chemat medicii si medicul curant al copilului si se pare ca e intr-adevar o problema de ordin medical care se indreapta spre culpa medicala", a explicat Andrei Iordache, director Spitalul din Slatina. O alta culpa medicala intr-un lung sir de nenorociri intamplate la Spitalul din Slatina. Pentru ultima din ele, plateste un baietel de cinci ani.

Tatal unui tanar a stat opt ore cu degetele retezate in camera de garda a aceluiasi spital. A murit in drum spre Bucuresti, dupa un infarct. Medicii aceluiasi spital refuzau sa primeasca un copil, ars pe fata si pe maini, intr-un incendiu, dar orfan, deci, al nimanui. Pentru toate aceste greseli, au fost santionati sau, cel mult, suspendati temporar.

Foto: intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Campanii » Un copil de cinci ani a ramas cu o mana paralizata dupa ce medicul l-a tratat gresit