Antena Meniu Search
x

Vreau sa ajut! Lorena a fost diagnosticata cu atrezie de cai biliare

La doar un an, Lorena a avut nesansa de a fi diagnosticata cu atrezie de cai biliare.A doua zi dupa nastere fetita a inceput sa se simta rau, iar medicii i-au facut tot felul de analize. Are nevoie de un transplant

Vezi și

Lorena a ajuns in Germania de urgenta, iar medicii au reusit sa ii faca transplantul. Insa, problemele nu se opresc aici, micuta va avea nevoie toata viata de medicamente care o vor ajuta sa nu respinga transplantul. Are nevoie de 20.000 de euro. Noi o putem ajuta cu un gest simplu. Doi euro prim SMS la numarul 848.

Problemele Lorenei au inceput a doua zi dupa nastere. Fetita avea burtica umflata si nu se simtea bine. Medicii si-au dat seama ca ceva nu este in regula cu fetita si au trimis-o la spitalul din Cluj. "Ttimp de o saptamana s-au facut analize , ecografe si tot si ziceau ca este o hepatita neonatala , un icter prelungit, dar nu erau siguri de diagnostic. Era un diagnostic cu semnul intrebarii", povesteste mama Lorenei, Simona Vekoni.

Dupa doua sptamani de stat in spital, Lorena a fost externata. Parintii si-au dat sema ca problemele fetitei sunt mult mai grave si au decis sa ii faca un RMN. "S-a descoperit ca are atrezie de cai biliare care duce numai la transplant, deci sigura sansa ar fi transplantul".

Doctorii s-au mobilizat si au facut toate formalitatile pentru ca micuta sa ajunga de urgenta la o clinica din Germania.Intre timp aparusera mai multe complicatii care ii puneau viata in pericol Lorenei.

Dupa 12 ore de drum, Lorena cu ajutorul medicilor romani a ajuns la spitalul din Germania. Medicii au ramas uimiti de starea in care a ajuns copilul. Au reusit sa o stabilizeze si sa o pregateasca pentru transplant. Mama Lorenei a fost cea care i-a donat o parte din ficat. Dupa 10 ore, operatia de transplant a fost un succes. Dar fetita are in continuare nevoie de ajutor - de 20.000 de euro pentru medicamentele pe care le va lua toata viata.

Cu ajutorul dumneavoastra, Lorena are sansa de a fi un copil normala si de a se bucura de viata.

sms 848: 2 euro, valabil in retelele Vodafone, Cosmote si Orange.

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

in lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

in Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Campanii » Vreau sa ajut! Lorena a fost diagnosticata cu atrezie de cai biliare