Antena Meniu Search
x

Video Reţete de dulciuri: brioşe cu iaurt şi zmeură

Reţeta de brioşe cu iaurt şi zmeură a fost prezentată la Chefi la cuţite şi comentată de cei trei chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.

de Redactia Observator

la 17.12.2020, 16:27

Vezi și

Filip Costisor, în vârstă de 5 ani, din Braşov este model şi dansator, însă timpul liber şi-l petrece în bucătărie, încercând fel şi fel de preparate delicioase pentru cei dragi. 

Micuţul a ales să gătească un preparat dulce, numai bun pentru a-i îmbuna pe chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. 

După ce s-a spălat cu mare atenţie pe mâini, a spart ouăle şi le-a amestecat cu grijă, după cum chiar Filip a subliniat. A adăugat mai apoi la amestecat zahăr şi unt, urmând făina şi cele 200 de grame de iaurt, măsurate atent de micul bucătar, iar în final bucăţile de zmeură. 

Când brioşele cu iaurt şi zmeură au fost gata, iar farfuriile frumos aranjate, a venit rândul chefilor să îşi spună părerea. 

"I-ar fi lipsit un decor din cremă de unt" a spus chef Florin Dumitrescu, înainte ca porţile să se deschidă pentru Filip. 

"O să devin bucătar când o să fiu mare" le-a spus mândru. 

Prima dată a găsit la patru ani o salată de legume pentru fratele şi părinţii lui, apoi un cozonac delicios şi pufos cu nucă, dar cel mai des face brioşe a menţionat Filip.  

Înainte de a afla decizia chefilor, cei patru au făcut şi câteva fotografii pentru a capta momentul memorabil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Dulce de la Mărgăritar » Reţete de dulciuri: brioşe cu iaurt şi zmeură