Antena Meniu Search
x

3 cadouri SMART pentru ea de Valentine’s Day

Încă puțin până la Ziua Îndrăgostiților, așa că dacă încă nu ai apucat să îi cumperi ceva iubitei tale, atunci noi venim cu 3 idei de cadou hi-tech.

Cadouri smart pentru ea de Valentine's Day - pixabay.com

Încă puțin până la Ziua Îndrăgostiților, așa că dacă încă nu ai apucat să îi cumperi ceva iubitei tale, sau pur și simplu ai rămas în acest an fără inspirație, atunci noi venim cu 3 idei de cadou hi-tech. Mai mult de atât, dacă prietena ta preferă lucrurile smart sau gadget-urile ce aduc o bilă albă calității vieții, un astfel de produs este perfect pentru a fi oferit drept cadou, într-o astfel de ocazie.

Fie că îi vei cumpăra un smartphone, un smartwatch sau o tabletă grafică, ofertele din această perioadă îți permit să faci un super-deal. Așa că grăbește-te să termini de citit acest articol, apoi comandă rapid produsul dorit, pentru un Valentine’s Day de neuitat.

Smartwatch

Un astfel de gadget nu este doar o extensie tehnologică a smartphone-ului, ci și un accesoriu de stil extrem de apreciat în zilele noastre. Cu un astfel de cadou îi vei cuceri instant inima iubitei tale, pentru că îi va fi extrem de util în fiecare zi. Un smartwatch foarte bun este un ajutor de preț, atât la job, cât și în timpul liber.

Pe el poți primi mail-uri, poți instala aplicații utile pentru job, se poate răspunde la mobil la fel de ușor sau se poate verifica vremea din ziua respectivă. Așa cum spuneam și mai sus, un smartwatch poate surpinde prin culori și design, astfel încât să fie inclus atât într-o ținută sport, cât și într-o ținută office elegantă.

Smartphone

Dacă iubita ta voia de ceva vreme să își cumpere un smartphone nou, ziua de 14 februarie este perfectă pentru a-i face un astfel de cadou. Dacă vrei să îi iei un telefon mobil cu performanțe deosebite și un design unic, un Sony Xperia Z5 este cea mai bună alegere. Cu un ecran de 5.2’’, o rezoluție de 1080 X 1920 pixeli și o cameră principală de 23 MP, acest smartphone este perfect pentru a face poze de o claritate uimitoare și în cele mai vii culori.

Tableta grafică

Ai norocul să îți împarți viața cu o persoană creativă, care te surprinde în fiecare zi cu glume bune și replici inteligente? Îi place mult să deseneze și se folosește de absolut orice bucată de hârtie din casă pentru a schița rapid ceva frumos? Atunci poate că o tabletă grafică este cel mai potrivit gadget pentru jumătatea ta.

Pe lângă faptul că o vei surprinde cu un produs total ieșit din tiparele clasice și siropoase ale acestei zile, tableta grafică este un tool extrem de util pentru ilustratori, graphic designeri sau pur și simplu pentru cei care vor să învețe un soft de animatie 3D. Branduri precum Wacom scot cele mai tari produse în domeniu, pentru ca cei care se bucură de ele să producă la rândul lor adevărate opere de artă.

Dacă ți-am fost de folos, grăbește-te să îi cumperi chiar acum persoanei iubite unul dintre cele 3 produse pe care ți le-am prezentat mai sus, pentru un Valentine’s Day hi-tech, așa cum iubita ta merită. Pentru că florile și bomboanele au un farmec aparte, dar se duc la fel de repede cum vin, un Sony Xperia Z5 sau o tabletă grafică Wacom îi vor oferi jumătății tale clipe unice, de acum înainte, în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » 3 cadouri SMART pentru ea de Valentine’s Day