Antena Meniu Search
x

Video Admitere pe loc la zeci de facultăţi din 12 ţări, la Târgul Universitar din Bucureşti. Ce trebuie să conţină dosarul candidaţilor

Reprezentanţii a 40 de universităţi din 12 ţări au venit să recruteze studenţi din România. Târgul Universitar are loc weekendul acesta, la Bucureşti. Iar admiterea se poate face pe loc, în baza unui dosar depus de candidaţi. Ce trebuie să conţină acesta ştie Antuanela Răileanu. 

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 14:30

Vezi și

Aici la Sala Palatului din Capitală are loc un târg de universităţi din afară. Elevii şi studenţii din România pot aplica şi pot fi admişi pe loc la universităţi din Germania, Belgia sau chiar Elveţia.

Ce trebuie să conţină dosarul candidaţilor

Opt instituţii desfăşoară sesiunea de admitere aici pe loc, iar candidaţii care vor trece cu succes interviurile vor prii astăzi scrisorile de admitere. 40 de universităţi din 12 ţări sunt prezente aici pentru a le oferi tinerilor  din România ofertele educaţionale. Aceştia beneficiază şi de consiliere gratuită din partea experţilor. Elevii şi studenţii din România pot accesa diverse programe de la business şi administraţie, până la arte creative sau chiar drept. Astăzi şi mâine evenimentul are loc aici la Sala Palatului din Bucureşti iar pe 19 martie se va desfăşura şi la Timişoara. 

Candidații trebuie să pregătească un dosar minimal: diplomă, foaie matricolă, copie buletin și certificat de engleză (opțional). Participanții vor beneficia de consiliere gratuită pe loc din partea experților.

Pentru a participa la eveniment tinerii trebuie să se înscrie în prealabil și să plătească o taxă de 10 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Admitere pe loc la zeci de facultăţi din 12 ţări, la Târgul Universitar din Bucureşti. Ce trebuie să conţină dosarul candidaţilor