Antena Meniu Search
x

Video Afacerea cu care un prahovean a dat lovitura pe timp de caniculă: "Producem 10-12 tone zilnic, cererile vin din toată ţara"

Afacere prosperă în plină vară. De când s-a instalat canicula, cuburile de gheaţă sunt la mare căutare. Aşa că la singura fabrică de gheaţă din Prahova, se lucrează şi ziua şi noaptea, pentru a face faţă comenzilor. TIR-urile pleacă în toate colțurile României.

de Redactia Observator

la 07.07.2022, 09:08

Vezi și

Zgomotul cuburilor de gheață care cad din mașini, se aude 24 de ore din 24, iar angajații ambalează mii de pungi în fiecare zi.

Horia Georgescu, patron fabrică de gheață: Ca în fiecare an, suntem meteodependenţi. Cu cât temperatura e mai mare, cu atât vânzările, cererea e mult mai mare. 

Florentina Jingulescu, responsabil vânzări: Perioada caniculară este foarte propice pentru noi. Numai ieri și astăzi au plecat trei tiruri. (...) lucrăm la foc continuu pentru a reuși sa ducem la bun plan toată productia și cererea. 

În ghețăria din Ploiești cuburile sunt ambulate în pungi de câte 2,5 kilograme. Angajații nu stau o clipă.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Producţie intensă în această perioadă.

Elena Dima, angajată: Da, foarte intensă, mai ales că livrările curg. (...) Se umple congelatorul şi imediat se goleşte.

În hala de producție temperatura nu depășește 6 grade

Angajații ghețăriei sunt invidiaţi pe timp de caniculă. În hala de producție e frig ca în peşteră, iar în depozite, temperaturile sunt sub limita îngheţului.

Fabrica din Pleașa livrează cuburi de gheață în toată țara.

Horia Georgescu, patron fabrică de gheață: Producem 10-12 tone zilnic, cererile vin din toată ţara având în vedere că avem distributie națională.

Prețul de vânzare a cuburilor de gheață direct din fabrică este de aproximativ 5lei pentru o pungă de 2,5 kilograme. O pungă se cumpără însă din magazine sau benzinării cu prețuri cuprinse între 10 și chiar 20 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri economice » Afacerea cu care un prahovean a dat lovitura pe timp de caniculă: "Producem 10-12 tone zilnic, cererile vin din toată ţara"