Antena Meniu Search
x

Aglomerație în magazine, într-un weekend cu reduceri

E vremea vacanţei, dar şi a preţurilor fără concurenţă în magazine. A fost o sâmbătă cu cozi imense în faţa magazinelor care au anunţat reduceri şi lichidări de stoc.

de Redactia Observator

la 18.08.2019, 00:26

Vezi și

E vremea vacanţei, dar şi a preţurilor fără concurenţă în magazine. A fost o sâmbătă cu cozi imense în faţa magazinelor care au anunţat reduceri şi lichidări de stoc. Clienţii spun că pentru un produs cu 70 la sută mai ieftin decât în orice altă perioadă a anulului a meritat să aştepţi chiar şi câteva ore la coadă.

Aglomeraţia din faţa acestui magazin e un semn clar că produsele la care am visat tot anul le găsim acum la preţuri greu de ignorat pentru că sunt lichidări de stoc.

Orele pierdute la coadă sau în căutarea produselor dorite se topesc odată cu preţurile de pe etichete.

Fie că vorbim despre tricouri, genţi, ghiozdane sau încălţăminte sport, toate au preţuri cu 50 sau 70 la sută mai mici decât în restul anului.

Eticheta pe care scrie mare "ultimele zile de reduceri" a ajuns şi în vitrinele magazinelor din mall-uri. În fiecare an, finalul lunii august este cu siguranţă cea mai bună perioadă de cumpărături din an, spun specialiştii.

În vănătoarea de oferte intră şi domnii, chiar dacă strategiile lor pălesc în faţa priceperii doamnelor.

Reducerile de vară se încheie la finalul lunii august. Următoarele sunt programate în iarnă, după sărbători, când în România au loc şi cele mai importante scăderi de preţuri. Fără concurenţă la încasări pentru comercianţi şi la cumpărături pentru clienţi sunt însă ofertele de Black Friday.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Aglomerație în magazine, într-un weekend cu reduceri