Antena Meniu Search
x

Un avion TAROM va aduce aproape 100 de români din Cipru, după suspendarea zborurilor Blue Air

A treia cursă specială TAROM urmează să decoleze spre Larnaka (Cipru) joi seara, în jurul orei locale 21.30, pentru repatrierea a aproximativ 97 de cetățeni români afectați de suspendarea zborurilor Blue Air, care s-au înscris până acum pe liste, anunță Sorin Grindeanu.

de Redactia Observator

la 08.09.2022, 17:16

avion TAROM
Un avion TAROM va aduce aproape 100 de români din Cipru, după suspendarea zborurilor Blue Air - Shutterstock (arhivă)

A treia cursă specială TAROM urmează să decoleze spre Larnaka (Cipru) joi seara, în jurul orei locale 21.30 pentru repatrierea a aproximativ 97 de cetățeni români afectați de suspendarea zborurilor Blue Air, care s-au înscris până acum pe liste, transmite ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

El precizează că aeronava TAROM are o capacitate de 116 locuri ceea ce face posibilă îmbarcarea unui număr suplimentar de pasageri în cazul în care există și alte solicitări din partea unor persoane care au fost afectate de anularea curselor Blue Air.

Tarom a trimis aseară o cursă aviatică specială la Tel Aviv (Israel) și joi seară trimite o altă cursă spre Heraklion (Grecia) pentru aducerea în România a cetățenilor români în condiții de siguranță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri economice » Un avion TAROM va aduce aproape 100 de români din Cipru, după suspendarea zborurilor Blue Air