Antena Meniu Search
x

Ministrul Finanţelor anunţă că ANAF-ul se va schimba anul acesta, ca instituţie şi mentalitate

Ministrul Finanţelor a anunţat că în acest an vor fi operate modificări instituţionale importante la ANAF. Eugen Teodorovici precizează că schimbările vor avea loc pe zona de informatizare şi schimbare a mentalităţii, prin activităţi care vor ajuta mediul economic.

Teodorovici anunţă schimbări la ANAF - hepta

Ministrul Finanţelor a anunţat că în acest an vor fi operate modificări instituţionale importante la ANAF.

Eugen Teodorovici precizează că schimbările vor avea loc pe zona de informatizare şi schimbare a mentalităţii, prin activităţi specifice, menite să ajute mediul economic.

Teodorovici anunţă schimbări la ANAF

Ministrul Finanţelor a anunţat, la Antena 3, schimbări importante la ANAF, ca instituţie, pe zona de informatizare şi schimbare a mentalităţii.

Ministrul precizează că se aşteaptă şi la scandal, din parcea celor care vor refuza să se alinieze la noile direcţii.

"Am spus clar, ca şi politică a ANAF-ului, ne vom concentra, fără să risipim resurse financiare şi umane, şi nu numai pe aceste zone mici unde nu acolo este marea corupţie, asta o dată. Doi la mână, vor fi nişte modificări legate de ANAF în sensul de a aduce la Ministerul de Finanţe anumite activităţi care vor ajuta foarte mult mediul economic, chiar şi această funcţie de mediere. Când o companie are o problemă nu contestă tot la ANAF, e clar că ANAF-ul nu va da un alt punct de vedere decât cel pe care l-a dat iniţial, şi aici Ministerul îşi va asuma să tranşeze într-un fel sau altul această problemă a unui om de afaceri, este o schimbare radicală şi la care s-a ţinut cu ambele mâini, o anumită persoană sau un grup de persoane, pentru că nu vor să dea din mână ce înseamnă putere, asta înseamnă putere pentru sistem", a declarat Teodorovici, la Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri economice » Ministrul Finanţelor anunţă că ANAF-ul se va schimba anul acesta, ca instituţie şi mentalitate