Antena Meniu Search
x

Angajări în străinătate 2018. Peste 1.200 de locuri de muncă pentru români în Germania, Olanda şi Polonia

Angajări străinătate 2018. Românii au la dispoziţie peste 1.200 de locuri de muncă în străinătate, prin reţeaua Eures.

Angajări străinătate 2018. Peste 1.200 de locuri de muncă pentru români în Germania, Olanda şi Polonia
Angajări străinătate 2018. Peste 1.200 de locuri de muncă pentru români în Germania, Olanda şi Polonia - Pixabay.com

Angajări străinătate 2018. Românii au la dispoziţie peste 1.200 de locuri de muncă în străinătate, prin reţeaua Eures.

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţia lucrătorilor români, prin reţeaua Eures, un număr de 1.212 locuri de muncă în străinătate.

Angajări în străinătate mai 2018. Cele mai multe locuri de muncă în Germania

Cele mai multe locuri de muncă pentru români sunt în Germania, Olanda şi Polonia, conform unui comunicat al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Pe acelaşi subiect

   Potrivit datelor centralizate, în Germania sunt 900 locuri de muncă, majoritatea pentru manipulant bagaje (400) şi şofer manipulare bagaje (200). În Olanda sunt disponibile 180 de locuri de muncă, cele mai multe pentru posturile de sortator şi împachetator bulbi de flori şi operatori la maşini pentru bulbi de flori. În Polonia sunt disponibile 41 de locuri de muncă, din care 20 pentru sudor MAG (Metal Activ Gas).

Angajări în străinătate 2018. Joburi pentru români şi în Cehia sau Norvegia

Românii au la dispoziţie joburi şi în Cehia, unde sunt oferite 30 de locuri de muncă - 15 forjor, 15 operator CNC. Norvegia oferă românilor 15 locuri de muncă: 10 instalator, 2 consultant în microbiologie, 2 măcelar/tranșator porci sau vite, 1 consultant medicină geriatrică. 

În Finlanda sunt 10 locuri de muncă pe jobul de manipulant stator. Luxembourg are nevoie 10 senior tehnician Chrome. Acelaşi număr de joburi sunt şi pentru românii care vor să lucreze în Spania, fiind disponibile 10 locuri de muncă: 4 muncitori fermă de porci, 3 tehnician, 2 șofer camion transport internațional, 1 supervisor fermă porci. Ungaria oferă joburi în domeniul auto, oferind românilor 10 locuri de muncă: 5 mecanic auto, 5 tinichigiu carosier. Austria caută hair-stylişti, fiind disponibile 5 locuri de muncă în această ţară, iar Belgia oferă un post de inginer proiectant CAD.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând pagina de Internet www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Angajări în străinătate 2018. Peste 1.200 de locuri de muncă pentru români în Germania, Olanda şi Polonia