Antena Meniu Search
x

Video Avantajele tichetelor de masă. Cum s-a schimbat stilul de viaţă al angajaţilor români

Era mâncatului pe tastatură pare să apună pentru angajaţii români. Este concluzia unui sondaj anual, care ne arată că am devenit tot mai atenţi şi la calitatea timpului alocat meselor la serviciu, dar şi la calitatea alimentelor consumate. Practic, ne aliniem trendului global, care pune accent pe un stil de viaţă sănătos. Aşa ca multi angajaţi de la noi au ajuns să schimbe tichetele de masă cu farfurii sănătose, pline de alimente verzi.

Alin Stan
de Alin Stan

la 13.03.2024, 01:49

Vezi și

Cei mai mulţi dintre angajaţi îşi folosesc aceste tichete de masă la cantină. Practic, în jurul prânzului, îşi comandă un meniu, se aşază la masă împreună cu colegii şi socializează.

Avantajele tichetelor de masă. Cum s-a schimbat stilul de viaţă al angajaţilor români 

Practic, aceste tichete sunt un prilej bun de a renunţa la mâncarea pe tastatură şi pentru a socializa timp de jumătate de oră sau o oră. 95% dintre români preferă mâncarea proaspătă, cele preparate de la primele ore ale dimineţii şi care se servesc în jurul prânzului.

De asemenea, legumele şi produsele locale sunt în topul căutărilor atunci când vine vorba de consumul mâncării sănătoase. 80% dintre clienţi cred că tichetele de masă cresc puterea de cumpărare, iar 70% cred că diminuează stresul la cumpărături , la inflaţie şi puterea de cumpărarea. Totodată, 40% din venitul lunar merg către alimente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Avantajele tichetelor de masă. Cum s-a schimbat stilul de viaţă al angajaţilor români