Antena Meniu Search
x

Video Bătaie și la angajări la Primark în România, nu doar pe haine: 16 pe un loc. Ce salariu oferă

Mii de oameni s-au înghesuit astăzi la Bucureşti, la inaugurarea primului magazin din România, al unui cunoscut lanţ irlandez de fashion - Primark. Românii care au descoperit marca în vacanţele din străinătate au vrut să vadă care este oferta şi la noi. Oricum, brandul pare destul de popular: la angajări au fost 16 candiaţi pe un loc. Un manager-adjunct de magazin, cu experiență în domeniu, câștigă de la 4.000 de lei în sus.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 15.12.2022, 19:43

Vezi și

Ca să fie siguri că prin reducerile de la inaugurare, sute de tineri s-a aşezat în faţa magazinului cu o oră înainte să se deschidă. În două ore de la inaugurare, o mie de oameni cumpăraseră ceva de acolo. 

În medie, o rochie costă între 40 şi 80 de lei, o pijama aproape 70 de lei, cel mai ieftin tricou este 20 de lei, dar poate să ajungă la 100. Românii pasionaţi de marca irlandeză au stat la coadă şi la angajări, nu doar la cumpărături.

Reprezentant magazin: Am creat peste 250 de locuri de muncă în magazin. Am avut peste 4000 de candidaţi pentru poziţia de agent de vânzări. 

Magazinul Primark are peste 3700 de metri pătraţi şi se întinde pe două etaje

Pe acelaşi subiect

 La inaugurarea lui a participat şi ambasadorul Irlandei la Bucureşti.

Paul McGarry, ambasadorul Irlandei la Bucureşti: Românii cunosc brandul, cunosc Irlanda şi aduc aceste cunoştiinţe înapoi în România. Am observat că au început să cumpere imediat. Au ştiut ce au vrut foarte repede şi judecând după ce s-a întâmplat în primele minute cred că va fi un adevărat succes. 

Lanţul de fashion irlandez a investit 10 milioane de euro pentru deschiderea primului său magazin din România. Anul viitor, vrea să deschidă altul, tot în Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Bătaie și la angajări la Primark în România, nu doar pe haine: 16 pe un loc. Ce salariu oferă