Antena Meniu Search
x

Video Haine şi parfumuri de lux, cadoul ideal pentru Crăciun. Designerii români şi-au dat întâlnire la un târg exclusivist din Capitală

Dacă vreţi să puneţi cadouri deosebite sub bradul de Crăciun dar nu aveţi idei, mergeţi pe mâna specialiştilor. La un târg de profil din Capitală, designerii români au adus creaţii inedite care vin la pachet şi cu sfaturi practice. 

de Redactia Observator

la 10.12.2022, 21:40

Vezi și

Culorile tari dau, anul acesta, tonul petrecerilor de sărbători. Se poartă ţinutele care ies în evidenţă, accesorizate cu sclipici, paiete, perle sau aplicaţii metalice. Sfaturile vin de la cei 22 de creatori români care şi-au dat întâlnire la un târg exclusivist din Capitală. 

Cristina Mihalache, organizator: Toate hainele de aici sunt made în România şi de asemenea pe lângă haine şi designeri români avem parfumuri de nişă şi avem şi bijuterii cu perle. Avem şi partea de second hand de lux. 

Haine şi parfumuri de lux, cadoul ideal pentru Crăciun

Fiecare piesă vestimentară poate deveni cadoul perfect sau ţinuta ideală pentru petrecerea de Crăciun sau de Revelion. 

Pe acelaşi subiect

Barbara Langellotti, designer: Mergem un pic în zona de casual spre elegant şi avem nişte sacouri tip rochiţă accesorizate, iar dacă cineva îşi doreşte o rochiţă de mătase mai fluidă este stilul acesta. Dacă vrem ceva cu pietricele şi mai elegantă, genul acesta.

La o astfel de ţinută, se potrivesc perfect accesoriile delicate, din perle naturale. Împătimiţii modei, care nu mai au loc în dulapuri, au venit cu bijuterii şi haine de lux, din propria garderobă, toate în stare excelentă. Astfel, cine tânjeşte după piese ale brandurilor celebre, dar nu vrea să cheltuie o mică avere pentru ele are varianta să le cumpere la preţ redus. Şi după ce vestimentaţia a fost aleasă, este nevoie şi de accentul final: parfumul. Tot inedit, tot produs în România.  

Flavius Călaj, producător parfumuri: Un parfum care în loc de alcool normal are pălincă pe care am fiert-o în curtea mea, cu fructe din curtea mea. E fiarta de 4 ori ca să ajungă la 90 de grade. 

Reporter: Te îmbată mirosul?

Flavius Călaj, producător parfumuri: Nu te îmbată mirosul, dar e singurul parfum din lume care are în componenţă alcool de prune. 

Cine nu găseşte produsul potrivit, nu pleacă, totuşi, cu mâna goală. Toate hainele se pot retuşa sau personaliza în funcţie de preferinţe, sau recrea la comandă. Cu puţin noroc, vor fi gata până la Crăciun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Haine şi parfumuri de lux, cadoul ideal pentru Crăciun. Designerii români şi-au dat întâlnire la un târg exclusivist din Capitală