Antena Meniu Search
x

Bilete de avion cu reduceri de 40%, către destinaţii din SUA, Asia şi Caraibe. Până când pot beneficia românii de promoţie

Luna ianuarie este cea mai potrivită lună din an pentru a plănui vacanţele viitoare, datorită preţurilor extrem de mici la biletele de avion. Astfel, românii care vor să descopere destinaţii ceva mai îndepărtate şi mai speciale, au posibilitatea de a-şi achiziţiona biletele chiar şi cu reduceri de 40%. 

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 10:31

Bilete de avion cu reduceri de 40%, către destinaţii din SUA, Asia şi Caraibe. Până când pot beneficia românii de promoţie
Bilete de avion cu reduceri de 40%, către destinaţii din SUA, Asia şi Caraibe. Până când pot beneficia românii de promoţie - Shutterstock

Air France lansează invitaţia de a descoperi lumea, reducând preţul biletelor de avion în medie cu până la 40%, relatează Agerpres.

Astfel, vor beneficia de preţuri speciale peste 60 de destinaţii din SUA, Asia şi Caraibe, campania fiind valabilă pentru biletele achiziţionate până pe 25 ianuarie 2023. Perioada de călătorie este până la sfârşitul lunii iunie 2023.

Tarifele au toate taxele incluse şi se aplică zborurilor dus-întors cu plecare din Bucureşti

Până pe 25 ianuarie, românii pot opta pentru bilete de avion către SUA şi Canada - New York de la 499 euro, Miami de la 554 euro, San Francisco şi Los Angeles de la 669 euro, Montreal - de la 508 euro, Asia - Hong Kong - 637 euro, Singapore - 667 euro, Mexic - Cancun de la 632 euro.

În promoţie mai sunt incluse şi destinaţii exotice din zona Caraibelor - Punta Cana, de la 683 euro, şi Saint Martin, de la 752 euro.

Conform sursei citate, tarifele au toate taxele incluse şi se aplică zborurilor dus-întors cu plecare din Bucureşti către destinaţiile vizate. Preţurile promoţionale sunt disponibile pentru bilete cumpărate online pe pagina companiei aeriene, la agenţiile de voiaj şi la tour operatorii autorizaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Bilete de avion cu reduceri de 40%, către destinaţii din SUA, Asia şi Caraibe. Până când pot beneficia românii de promoţie