Antena Meniu Search
x

Video Bucureşti, în topul celor mai ieftine oraşe din lume pentru nomazii digitali. Cât e chiria în centrul Capitalei

Bucureşti apare în topul celor mai ieftine oraşe din lume pentru un nomad digital. Întrece aşezări celebre şi pitoreşti din Spania şi Grecia. Punctează la chirii şi costul vieţii, dar pierde când vine vorba despre curăţenie şi aer curat. 

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 19:48

Vezi și

Clasamentul a fost făcut de Insider, o companie de media online din Statele Unite, de aceea costurile vor fi în dolari americani. Şi începem. La Bucureşti, chiria pentru o locuinţă cu un dormitor, în centrul metropolei, este 468 de dolari pe lună, faţă de aproape 710 în Santa Cruz de Tenerife. La capitolul costuri lunare pe care le are un nomad digital, în afară de chirie, capitala este mai bună decât oraşul Larisa, din Grecia, aflat la o oră de Muntele Olimp şi de litoral. O diferenţă de peste 80 de dolari.

Acelaşi clasament ne spune şi unde a găsit cel mai ieftin prânz cu trei feluri de mâncare, pentru un cuplu. 10 dolari, dar este cam departe, în George Town, un oraş dintr-o insulă tropicală a Malaeziei. Nota de plată este de cinci ori mai mică decât la Bucureşti. Iar cel mai ieftin cappuccino este tocmai în Jaipur, India, un dolar şi jumătate. La Bucureşti, costă dublu. Ca să încheiem optimist, Insider trece la plusuri în dreptul capitalei noastre - destinaţie de top pentru viaţa de noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » Bucureşti, în topul celor mai ieftine oraşe din lume pentru nomazii digitali. Cât e chiria în centrul Capitalei