Antena Meniu Search
x

București, inclus în topul celor mai ieftine orașe europene

Bucureştiul a ajuns oficial în topul celor mai ieftine oraşe europene! Compania aeriană care a realizat studiul le recomandă străinilor să vină să ia masa în Capitala României. Ar plăti puţin peste cinci euro.

de Redactia Observator

la 05.05.2019, 12:20

Vezi și

Bucureştiul a ajuns oficial în topul celor mai ieftine oraşe europene! Compania aeriană care a realizat studiul le recomandă străinilor să vină să ia masa în Capitala României. Ar plăti puţin peste cinci euro. De altfel, preţurile mici de la noi sunt motivul pentru care numărul turiştilor străini creşte de la an de an. În clasamentul oraşelor ieftine se mai află Sofia, Cracovia şi capitala Lituaniei, Vilnius.

De curând, Capitala a fost inclusă, de o companie aeriană, în topul celor mai ieftine orașe europene ca destinație de city break, unde masa la un restaurant scump ar costa cel mult 50 euro de persoană. Iar varianta ieftină a prânzului este doar cinci euro. De altfel, o bere sau un cappucino abia depăşesc un euro.

Nu numai preţurile mici îi atrag pe străinii care ne vizitează meleagurile. Turiştii sunt fascinaţi de arhitectura oraşului, de ospitalitatea românilor şi de posibilităţile infinite de distracţie. Iar centrul vechi le îmbină perfect pe toate. Nu-i de mirare că străzile şi terasele de aici sunt mereu arhipline.

Nici activităţile sportive nu sunt ocolite de vizitatori. Ciclismul este în topul preferinţelor. Mai ales că o oră de plimbare cu biciclet costă doar şase lei.

Turiştii vor şi parcuri de aventură. Capitala noastră le oferă două ore de distracţie cu maximum 45 de lei de persoană.

În 2018, Bucureştiul a înregistrat cel mai mare număr de turiști. Aproape 3 milioane de străini l-au vizitat anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » București, inclus în topul celor mai ieftine orașe europene