Antena Meniu Search
x

Video Cadoul de Paște care nu dă greș niciodată. Monica a profitat de ocazie și l-a transformat în afacere: "Prețurile încep de la 70 de lei"

E cadoul care nu dă greş niciodată de Iepuraş. Coșurile devin tot mai populare şi există oferte pentru toate buzunarele. Sunt oferite mai ales în corporații, în semn de apreciere pentru angajați, dar sunt şi mulți cei care le cumpără pentru cei dragi. De la delicatese, la produse tradiţionale, nimic nu lipseşte din coşul-cadou care poate fi cu uşurinţă personalizat, după gust.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 20.04.2024, 19:55

Vezi și
  • Mădălina Chiţac, reporter Observator: Au mai rămas două săptămâni până la Paşte, aşa că în această perioadă căutăm cadourile pentru cei dragi. Coşurile cu diverse produse pot fi alegerea ideală. Noi ne aflăm într-un magazin cu specific italienesc unde sunt pregătite foarte multe astfel de coşuri cadou pentru Paşte. 

Cine vrea să impresioneze, poate alege bunătăţi exclusiviste din magazinele de profil pentru un coş plin de savoare. Pe lângă dulciuri, mulţi clienţi adaugă şi diverse produse gourmet. 

Un astfel de coş de Paște costă în jur de 700 de lei. Preţurile au tot crescut în ultima vreme

  • Laura Lupu, reprezentant magazin: La dulciuri au crescut cu 15-20%. Şi, în particular, la ciocolată şi cu 30%. La produsele gourmet avem o creştere între 20 şi 30%. Cadourile de Paşte variază undeva între 180 de lei şi 300 de lei. E valoarea medie a cadourilor de Paşte, pe zona corporate. Pentru familii, pentru prieteni pot depăşi şi 500-600 de lei. 
Pe acelaşi subiect

Ciocolateriile şi cofetăriile se pregătesc şi ele intens pentru sărbătorile de Paşte. Variantele sunt pentru toate buzunarele.

  • Anca Codreanu, reprezentant magazin ciocolată: Încep de la 240 de lei şi putem ajunge până la 600-700 de lei, în funcţie de preferinţele fiecărui client. Este o reţetă care nu dă greş. Întotdeauna apreciem dulcele. 
  • Monica Puşcoiu, proprietar cofetărie: Conţin cozonac, pască, biscuiţi decoraţi tematic cu iepuraşi şi ouă, macarons, o pungă de cafea. Preţurile încep de la 70 de lei, până la 250 de lei. Aveţi 4 tipuri de cutii, din care puteţi alege. 

Coşurile cu delicatese sunt preferate, în general, de corporaţii

Dar, în ultimii ani, cei care rămân în pană de idei, merg la sigur cu un astfel de cadou. 

  • Monica Puşcoiu, proprietar cofetărie: Avem comenzi de la corporaţii. Cei care pregătesc pentru angajaţi astfel de surprize, înainte de vacanţă. Dar şi din partea clienţilor care merg în vizită şi preferă să aibă un coşuleţ, o cutie cu mai multe bunătăţi. 

Coşurile de Paşte pot fi personalizate: putem adăuga ce produse dorim, în funcţie de preferinţe şi de costuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Cadoul de Paște care nu dă greș niciodată. Monica a profitat de ocazie și l-a transformat în afacere: "Prețurile încep de la 70 de lei"