Antena Meniu Search
x

După sărbători, preţurile la cadouri au scăzut şi cu 50%

Dacă sărbătorile ar începe din nou mâine, ar fi de două ori mai ieftine. Preţurile au scăzut peste noapte la cozonac şi şampanie.

Vezi și

Dacă sărbătorile ar începe din nou mâine, ar fi de două ori mai ieftine. Preţurile au scăzut peste noapte la cozonac şi şampanie. Doar că nimeni nu le mai cumpără acum. De reduceri se bucură însă copiii, pentru că jucăriile s-au ieftinit chiar şi cu 50%. Iar cei mici au strâns destui bani de la colind. În schimb, alimentele de bază au rămas la fel de scumpe. 

Fiecare familie de români a lăsat în magazine, înainte de sărbători, sute de lei pentru cadouri, alimente şi jucării. Oamenii nu s-au uitat la bani, dar acum par să regrete. 

Pe primul loc la reduceri sunt jucăriile. Spre bucuria copiilor, care, după ce au primit ce şi-au dorit de la Moş Crăciun, acum îşi fac şi singuri un cadou. 

Reducerile sunt cuprinse între 15 şi 50%, în funcţie de produsul căutat. Aceeaşi politică se aplică şi la hainele pentru copii. Oferte numai bune pentru cei care vor să-şi facă provizii de cadouri, pentru ocaziile viitoare. 

Marea dezamăgire vine însă la rafturile cu alimente. Puţine au fost reduse. Doar cozonacul, şampania şi micile pachete de cadouri sunt acum mai ieftine. 

Comercianţii spun că e abia începutul. Pe parcursul lunii ianuarie, reducerile vor ajunge chiar şi la 80%, în special la haine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » După sărbători, preţurile la cadouri au scăzut şi cu 50%