Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 21 februarie 2024. Creşteri uşoare de preţuri la benzină premium şi motorină premium

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că miercuri, 21 februarie 2024, preţurile sunt în creştere la benzină premium şi la motorină premium.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 13:53

Preţurile la benzină premium şi la motorină premium sunt în uşoară creştere, faţă de ziua precedentă
Preţurile la benzină premium şi la motorină premium sunt în uşoară creştere, faţă de ziua precedentă - Profimedia
  • Preţurile la benzină premium şi la motorină premium sunt în uşoară creştere, faţă de ziua precedentă.

Totuşi, vorbim de creşteri de preţuri nesemnificative, astfel că un litru de benzină premium costă între 7,58 şi 7,82 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,89 şi 8,14 lei.

Pe de altă parte, preţurile la benzină standard şi la motorină standard au staţionat, faţă de ziua precedentă. În aceste condiţii, un litru de benzină standard costă între 7,04 şi 7,17 lei, iar un litru de motorină standard costă între 7,53 şi 7,63 lei.

Şi preţul la GPL continuă să se menţină constant, faţă de ziua precedentă. Un litru de GPL costă între 3,27 şi 3,34 lei, cu specificaţia că cele mai multe companii comercializează litrul de GPL cu cel puţin 3,3 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 21 februarie 2024. Creşteri uşoare de preţuri la benzină premium şi motorină premium