Antena Meniu Search
x

Video Cât au plătit românii pe concendii în 2023. Pachetele "early booking" şi voucherele de vacanţă i-au ajutat să obţină preţuri reduse

Pentru că este vineri suntem deja cu gândul la relaxarea de weekend. În această idee, vă propun să aflăm care au fost trendurile care au influențat concediile în țară, în acest an.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 15.12.2023, 08:35

Vezi și

Când au rezervat concediile din acest an, românii au ţinut cont de voucherele de vacanţă şi de pachetele "early booking". Dacă în anii precedenţi, planurile de vacanţă se făceau de o zi pe alta, în acest an românii şi-au făcut rezervările din timp, chiar şi cu 120 de zile mai repede. Aceste rezervări i-au ajutat să obţină şi preţuri ceva mai bune la pachetele turistice.

Pentru 2 camere în perioada sărbătorilor pascale, românii au plătit 716 lei. Dacă şi-au dorit să petreacă în minivacanţa de Rusalii, atunci au plătit pentru o noapte de cazare în jur de 296 de lei. Cel mai aglomerat a fost în perioada vacanţei de Sf. Andrei şi 1 Decembrie, iar atunci pachetele turistice au pornit de 855 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Cât au plătit românii pe concendii în 2023. Pachetele "early booking" şi voucherele de vacanţă i-au ajutat să obţină preţuri reduse