Video Cât costă un kilogram de roşii româneşti în pieţe. Tarabele sunt pline de trufandale
Pe masa de Paşte vom avea multe verdeţuri în acest an. Pieţele din toată ţara sunt pline de trufandale. Multe dintre ele sunt ieşite din serele româneşti.
Clara Mihociu, reporter Observator: Fie că dorim să facem salată sau le punem pe un platou, legumele ne vor costă în jur de 50-60 de lei dacă avem și invitați la masă, să zicem șase sau opt persoane. Cele mai scumpe sunt roșiile, 25 de lei kilogramul, urmează apoi castraveții în topul prețurilor, 10 lei kg de castraveți. dacă luăm trufandalele de primăvară, acestea sunt mai ieftine: 2 lei legătură de ceapă, la fel și salată verde sau spanacul, 3 lei legătură de ridichi. Sunt doar câteva din prețurile pe care le găsim în piețe.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰