Antena Meniu Search
x

Video Caz suspect într-un spital din Târgu-Jiu: Femeie moartă după o operaţie "reuşită". Chirurgul ar fi primit mită din partea familiei şi a înapoiat banii după deces

Este anchetă la spitalul din Târgu Jiu, după moartea unei paciente de 51 de ani, în urma unei operaţii de ocluzie intestinală. Deşi medicul le-a spus aparţinătorilor că intervenţia a fost reuşită, femeia a murit după 20 de ore, la terapie intensivă. Chirurgul a mai fost cercetat de altfel pentru ucidere din culpă, după moartea unei alte paciente. Diana Speretoiu urmăreşte cazul. Diana, ce s-a întâmplat de fapt la spital?

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 14.09.2023, 13:55

Vezi și

Femeia de 51 de ani a primit la unitatea de primiri urgenţe din Târgu Jiu luni unde medicul i-a pus diagnosticul de ocluzie intestinală şi pentru că era în stare gravă a decis să intervină de urgenţă, a băgat-o în sala de operaţii, i-a făcut o intervenţie chirurgicală care a durat aproape 7 ore apoi a spus familiei că femeie este bine şi că operaţia a reuşit, după aproape 20 de ore femeia a intrat în stop cardio-respirator, medicii au resuscitat-o zeci de minute însă zadarnic.

Familia a depus plângere

Astăzi familia femeii a depus plângere, acuzând medicul de malpraxis dar şi de luare de mită. Ginerele femeii i-ar fi dat medicului chirurg 500 de lei înainte de operaţie, bani pe care doctorul i-ar fi restituit după ce femeia a decedat. Medicul a negat toate aceste acuzaţii.

Medicul nu este la prima acuzaţie

Medicul mai este judecat în prezent în două dosare diferite, pentru luare de mită şi pentru ucidere din culpă, asta după ce o femeie de 40 de ani a murit din cauza unor complicaţii care au apărut în urma unei intervenţii chirurgicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Caz suspect într-un spital din Târgu-Jiu: Femeie moartă după o operaţie "reuşită". Chirurgul ar fi primit mită din partea familiei şi a înapoiat banii după deces