Antena Meniu Search
x

Ce dotari trebuie sa aiba un apartament cu 2 camere

Am ajuns printre tarile cu cei mai multi proprietari de imobile, asta pentru ca romanii isi doresc din ce in ce mai mult sa isi cumpere o locuinta pentru toata viata. Apartamentele cu 2 camere se afla printre cele mai mari cereri ale locuitorilor.

- pixabay.com

Am ajuns printre tarile cu cei mai multi proprietari de imobile, asta pentru ca romanii isi doresc din ce in ce mai mult sa isi cumpere o locuinta pentru toata viata. Apartamentele cu 2 camere se afla printre cele mai mari cereri ale locuitorilor, indiferent de oras, fiind solutia potivita atat pentru o singura persoana, cat si pentru o familie.

Apartamentele in Bucuresti sunt din ce in ce mai cautate si datorita facilitatilor pe care orasul le ofera, spre deosebire de alte orase mai mici. Dar ce dotari trebuie sa gasesti atunci cand cauti apartamente de 2 camere in Bucuresti?

In primul rand este indicat sa fie construite intr-un bloc nou ori intr-un complex rezidential deoarece iti ofera mai multe beneficii pe termen lung. Un bloc nou te va ajuta sa iti gasesti mai usor apartamentul mult dorit datorita faptului ca este construit din materiale rezistente, gasesti mai usor un apartament care sa aiba camerele pozitionate asa cum iti doresti, spre deosebire de un apartamente intr-un bloc mai vechi.

Mai mult decat atat, complexele rezidentiale sunt construite in zone linistite ale orasului, in care beneficiezi de orice confort cum ar fi: supermarket-uri, magazine, farmacii, scoli, gradinite, etc.

Alte dotari esentiale pe care trebuie sa le aiba un apartament nou sunt obiectele sanitare de inalta calitate. Intr-un apartament dintr-un bloc vechi, nu vei gasi obiecte sanitare noi, ci vor ramane cele vechi, folosite si de fostii proprietari, iar daca vrei sa le schimbi, acest lucru presupune un cost in plus.

Intr-un apartament nou, vei gasi obiecte sanitare noi, de inalta calitate, cu o tehnologie performanta, iar tu vei fi primul proprietar care se va bucura de toate acestea.

Incalzire centrala termica ori incalzire in pardoseala. Modalitatea de incalzire in pardoseala a devenit tot mai cautata de catre proprietari datorita confortului oferit. Mai mult de atat, iti optimizeaza atat de bine spatiul, pentru ca nu vei mai avea niciun calorifer sau o teava in toata casa. Obiecte, care, de multe ori erau chiar inestetice.

Pregatire pentru aerul conditionat ori chiar aparate noi de aer conditionat. In apartamentele din blocurile vechi, daca ultimii proprietari nu au avut aer conditionat, atunci esti nevoit sa spargi peretii si sa iti montezi singur acest sistem. In schimb, in apartamentele noi gasesti deja toate instrumentele pregatite pentru sistemul de aer conditionat, unele dintre ele fiind deja dotate cu acest sistem.

Parchet laminat. Nu se intampla in multe cazuri ca intr-un apartament dintr-un bloc vechi sa gasesti o pardoseala care se fie pe placul tau si care sa fie si noua. Intr-un bloc nou, ai parte de o pardoseala noua, de cele mai multe ori de parchet laminat cu o grosime corespunzatoare, de 10 mm.

Placi ceramice de inalta calitate. Si in acest caz, apartamentele vechi nu sunt intotdeauna dotate cu un model calitativ de placi ceramice. In schimb, intr-un apartament nou, care este mobilat modern, placile de gresie si fainata, pe langa faptul ca sunt estetice, sunt si calitative.

Acestea fiind spuse, asigura-te ca ai parte de aceste dotari atunci cand te hotarasti sa faci o investitie pe termen lung!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Ce dotari trebuie sa aiba un apartament cu 2 camere