Antena Meniu Search
x

Video Ce se întâmplă cu şoferii care au RCA Euroins. Două milioane de români au doar două opţiuni

Două milioane de şoferi cu poliţe Euroins vor rămâne fără RCA peste trei luni. Azi, Tribunalul Bucureşti a decis deschiderea procedurii de faliment şi, conform acesteia, asigurările expiră în 90 de zile.

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 09.06.2023, 20:03

Vezi și

Poliţele Euroins nu mai sunt valabile, de pe 8 septembrie. Şoferii care şi-au cumpărat asigurări care expiră după această dată au două variante. Prima: pot renunţa la ele încă de astăzi și pot să ceară recuperarea primei de la Fondul de Garantare pentru perioada rămasă. Doar că banii vin greu. A doua variantă a şoferilor este să folosească poliţele în continuare, până cel târziu pe 8 septmebrie.

Însă, cu o zi înainte, trebuie să își facă obligatoriu RCA la o altă firmă de asigurări. Şi atunci mai pot cere banii pe perioada rămasă din asigurare. Euroins a rămas fără autorizaţie în martie, după ce autorităţile au descoperit grave probleme: dosare respinse clienţilor fără motiv, plăţi refuzate şi fonduri lipsă pentru despăgubiri. Este a patrulea faliment al unui lider RCA în ultimii 8 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Ce se întâmplă cu şoferii care au RCA Euroins. Două milioane de români au doar două opţiuni