Antena Meniu Search
x

Video Cele mai ieftine oraşe din Europa pentru angajaţii care lucrează remote: România, în top pe poziţiile 2 şi 3

Suntem vicecampionii Europei în clasamentul celor mai ieftine oraşe pentru angajaţii care lucrează remote. Alcătuit în funcţie de costurile pentru chirie, mâncare şi internet, topul conţine metropole din toate zonele geografice, mai puţin Capitala.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 02.04.2024, 19:58

Vezi și

"Oradea a pierdut la mustaţă primul loc în clasamentul făcut de o companie britanică de cercetare. Opt euro o despart de oraşul campion Tuzla, din Bosnia şi Herţegovina. Masa la restaurant şi chiria costă mai mult în Bihor", spune Andreea Milea, reporter Observator.

Oraşe perfecte pentru munca de acasă

"Pe locul trei urmează Craiova, unde expaţii pot să mânânce ieftin în oraş şi au la dispoziţie şi internet la preţ bun. Sub podium este Plovdiv din Bulgaria, cu un cost mediu de peste 300 de euro pe lună, după care urmează o serie de oraşe de la noi: Iaşi, Timişoara, Sibiu unde internetul şi masa în oraş costă cam la fel, în timp ce la chirie şi întreţinere sunt diferenţe mari", arată Andreea Milea, reporter Observator.

"Pentru amatorii de statistici, cele mai scumpe oraşe din Europa pentru munca la distanţă sunt Zurich, Londra, Lausanne, Geneva şi Dublin, unde doar pentru ce este minimum necesar ai nevoie, în medie, de 2.000 de euro pe lună", adaugă Andreea Milea, reporter Observator, potrivit datelor Brother Group.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Cele mai ieftine oraşe din Europa pentru angajaţii care lucrează remote: România, în top pe poziţiile 2 şi 3