Antena Meniu Search
x

Cele mai importante lucruri din bagajul de vacanta al celor mici

Cele mai frumoase vacante sunt acelea in care totul iese perfect, pentru ca distractia intregii familii sa fie una cu adevarat memorabila.

- pexels.com

Cele mai frumoase vacante sunt acelea in care totul iese perfect, pentru ca distractia intregii familii sa fie una cu adevarat memorabila. Mai mult decat atat, un sejur de vis se planifica din timp si in cele mai mici detalii, pentru ca absolut niciun inconvenient sa nu va strice zilele frumoase de concediu. De la mic la mare, toti membrii familiei tale trebuie sa bucure de confort si multa voie buna, la plaja sau la munte, in tara sau peste hotare.

Cum lunile calde de vacanta nu sunt chiar atat de departe, poti incepe de pe acum sa creionezi planul pentru urmatoarea voastra vacanta. Cei mici sunt nerabdatori de balaceala in apele calde ale marii, iar cum fericirea lor inseamna si fericirea ta, iata ce nu trebuie sa lipeasca din bagajul micutilor, pentru urmatoarea lor excursie:

Lopatele, galetuse si multe alte jocuri

Energia celor mici este uimitoare, chiar si in zilele de vacanta. Daca vrei sa se bucure de apa calda, nisipul fin si orele petrecute in vacanta alaturi de alti copii, jucariile nu trebuie sa lipseasca de pe lista de bagaje. De la setul pentru plaja, cu lopatele si galetuse, la jocurile pentru orele petrecute in hotel, precum Lego Ninjago sau Lego Duplo, cei mici au nevoie in vacanta de cei mai buni prieteni ai lor: jucariile. Aceasta alegere inspirata va ofera si voua mai multa liniste pentru a va bucura in tihna de orele de plaja la piscina hotelului, sau de siesta de dupa masa copioasa, oferita de cele mai bune bucate servite la restaurant.

Hainute si protectie solara

Daca optati in acest an pentru o vacanta in Hurghada, Egipt, este important sa te asiguri ca cei mici au hainutele potrivite pentru o astfel de clima. Tricouri albe, rochite din materiale ce permit o aerisire foarte buna, costumase de baie si palariute, toate acestea trebuie puse cu grija in bagajul de calatorie al piticilor. La fel de importante sunt si produsele pentru protectie solara, cu un factor UV cat mai ridicat, pentru a evita astfel eventualele neplaceri cauzate de arsuri sau insolatii. Peisajul superb din Egipt si apa calda a Marii Rosii va pot fura ochii, uitand astfel de pericolele expunerii indelungate la soare. De aceea, este bine sa aveti mereu la voi toate produsele necesare ( haine si creme ) pentru cele mai frumoase zile de vacanta.

Fara plictiseala pe drum sau in aeroport

Daca cei mari se descurca mai bine cu orele lungi de zbor sau cu asteptarile din aeroport, micutii cedeaza intotdeauna primii. De aceea, este bine sa vii cu o solutie eficienta, atat pentru ei, cat si pentru tine, pentru a-i tine intotdeauna ocupati. In tot acest timp, copiii pot colora, desena sau pur si simplu se pot juca pe tableta, asa ca nu uita sa ai in bagajul de calatorie coli de hartie, pixuri bune, adaptor pentru tableta si multa rabdare pana la destinatie. Stim cat de mult conteaza pentru tine fericirea si distractia celor mici, de aceea, toate aceste masuri “de precautie” sunt extrem de importante pentru calatoriile lungi. Cu cat au copiii mai multe de facut pe drum, cu atat calatoria pare mai scurta.

Pregateste-te pentru o vacanta de neuitat si fa-ti din timp lista cu bagaje, de la mic la mare. Hainute potrivite, crema pentru protectia solara, pixuri, foi si multe alte lucruri importante nu trebuie sa lipseasca din sejurul vostru. Tine cont de aceste lucruri si bucurati-va cu totii de un sejur de vis, alaturi de cele mai dragi persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri economice » Cele mai importante lucruri din bagajul de vacanta al celor mici