Antena Meniu Search
x

Video Clienţii Raiffeisen nu şi-au primit salariile la timp, deşi angajatorii au făcut plăţile. Explicaţiile conducerii băncii

Clienţii Raiffeisen Bank care îşi aşteptau ieri salariile au avut parte de o surpriză neplăcută. Conturile nu au mai fost alimentate, chiar dacă angajatorii au făcut plăţile către bancă.

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 10:50

Vezi și

Nimeni nu şi-a pus semne de întrebare până la final de zi, când băncile s-au închis. Atunci, oamenii şi-au dat seama că este o problemă şi au început să sune la relaţii cu clienţii sau la angajatori pentru a cere explicaţii. Reprezentanţii băncii au oferit un răspuns presei şi au motivat incidentul ca fiind o problemă la reţeaua SWIFT şi, totodată, promit că vor rezolva problema curând.

Toate celelalte servicii ale băncii, precum tranzacţiile online cu cardul de credit şi debit sau plăţile cu cardul, în magazine ori aparate, funcţionează în parametri normali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Clienţii Raiffeisen nu şi-au primit salariile la timp, deşi angajatorii au făcut plăţile. Explicaţiile conducerii băncii