Antena Meniu Search
x

Video Concluzie surprinzătoare despre tinerii din Generația Z. Vor să lucreze cel puţin 3 zile pe săptămână de la birou, ca să fie productivi

Tinerii din Generația Z au nevoie să lucreze de la birou cel puțin trei zile pe săptămână pentru a fi productivi şi a colabora eficient cu echipa. Este concluzia unui studiu recent realizat. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 19.01.2024, 11:46

Vezi și

Tinerii au nevoie să meargă la birou pentru a munci şi, printre principalele motive care îi determină să facă acest lucru, se numără munca în echipă, posiblitatea de a se întâlni faţă în faţă cu eventualii clienţi, dar şi posibilitatea de a-şi ridica vizibilitatea, pentru a avea şanse mai mari de promovare.

Angajaţii români vor acces la tehnologie de ultimă generaţie

27% dinre angajaţii oricărei generaţii sunt de părere că zonele de lucru de la birou trebuie să ofere ospitalitate şi mai multe facilităţi; 21% spun faptul că zonele de lucru trebuie să aibă şi zone recreative, care să ofere acces la tehnologie de ultimă generaţie, iar 14% dintre angajaţi sunt de părere că zonele de lucru trebuie să fie de tip rezidenţial, pentru a se simţi ca acasă. Sondajul a analizat care este părerea românilor despre revenirea la birou şi a fost desfășurat în noiembrie - decembrie 2023, la nivel național, pe un eșantion total de 1.208 utilizatori de internet din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Concluzie surprinzătoare despre tinerii din Generația Z. Vor să lucreze cel puţin 3 zile pe săptămână de la birou, ca să fie productivi