Antena Meniu Search
x

Meniul pentru o masă de lux de Crăciun: carnea de vită japoneză, caviar și vinuri scumpe

Un Crăciun cu produse de lux poate ajunge să coste peste zece mii de euro. Şi sunt români care cheltuiesc aceşti bani pentru a avea pe masă.

Vezi și

Un Crăciun cu produse de lux poate ajunge să coste peste zece mii de euro. Şi sunt români care cheltuiesc aceşti bani pentru a avea pe masă cea mai bună carne din lume, vinuri unicat sau brânzeturi fine. Totul este completat cu ciocolată 100% naturală din Franţa care mai costă câteva sute de lei kilogramul.

Pe masa de Crăciun a românilor cu bani, de multe ori, nu porcul este vedeta, ci carnea de vită japoneză. O delicatesă rară în magazinele de la noi.

De pe masa de Crăciun a unora nu lipseşte caviarul.

Un coniac demn de regi ajunge să coste peste 30.000 de lei.

Nu pot să lipsească dulciurile. intra scris pe ecran Un kilogram de bomboane 100% naturale, produse în Franţa, costă aproape 400 de lei.

Sunt şi mici producători care au transformat complet pachetul clasic de Crăciun. Cozonacul este cu smochine. Dulceaţa este din lapte, caramelul este sărat. Globurile sunt din zahăr din trestie, iar ciocolata este de casă.

Astfel de pachete dichisite ajung intra scris pe ecran să coste între 65 de lei şi 255 de lei. Cele mai multe ajung să fie comandate de marile corporaţii.

Şi dacă nu aveţi o idee de cadou, iată o propunere haioasă: un tort verde cu interior de cicocolată neagră cu mentă, cu mouse de lime. Totul a luat forma unui brad de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Meniul pentru o masă de lux de Crăciun: carnea de vită japoneză, caviar și vinuri scumpe