Antena Meniu Search
x

Cumpărăturile făcute de curier, tot mai populare printre români

Stresul şi orele petrecute în magazine, în această perioadă, sunt simplu de evitat. Cu un buton apăsat pe telefon, un curier poate face cumpărăturile de sărbători. În câteva zeci de minute, produsele selectate în aplicaţiile speciale sunt livrate.

Vezi și

Stresul şi orele petrecute în magazine, în această perioadă, sunt simplu de evitat. Cu un buton apăsat pe telefon, un curier poate face cumpărăturile de sărbători. În câteva zeci de minute, produsele selectate în aplicaţiile speciale sunt livrate. Iar clienţii economisesc astfel timp şi, uneori, chiar şi bani.

Ionuţ Niţoi are un post de conducere într-o companie din Capitală. Preferă să îşi petreacă puţinele ore libere acasă, cu familia şi nu în oraş, la cumpărături. O aplicaţie instalată pe telefon îl scuteşte de această sarcină. La celălalt capăt al firului, un curier îi preia comanda. 

Sfeclă roşie, caju, stafide, pomelo, portocale. Sunt câteva dintre produsele de pe lista primită de Petre Topală, curierul care, în 90 de minute, are misiunea de a face cumpărăturile şi de a le livra clientului.

Sărbătorile îi prind pe mulţi români cu mesele încărcate, fără să fi trecut măcar o dată pe la hypermarket.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel de servicii au devenit populare în rândul clienţilor. Specialiştii în vânzări spun că numărul comenzilor de pe aplicaţiile mobile s-a dublat în această lună, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi a ajuns la ordinul miilor pe zi.

Deşi recunosc faptul că este o variantă mai practică, mulţi români preferă să îşi aleagă singuri produsele, din magazin.

Aceste servicii sunt răspândite peste tot în ţară. Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov sau Constanţa sunt doar câteva dintre oraşele în care mulţi locuitori aleg această soluţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Cumpărăturile făcute de curier, tot mai populare printre români