Antena Meniu Search
x

Curs BNR 18 septembrie 2023. Leul românesc începe săptămâna în forţă şi câştigă peste doi bani în raport cu lira sterlină

Reprezentanţii Băncii Naţionale a României au dat publicităţii cursul valutar pentru luni, 18 septembrie 2023, iar cifrele afişate arată că leul românesc a câştigat teren masiv, în special în raport cu lira sterlină.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 13:33

Leul românesc are un început bun de săptămână, în raport cu principalele monede străine
Leul românesc are un început bun de săptămână, în raport cu principalele monede străine - Profimedia
  • Leul românesc a început bine săptămâna, în raport cu principalele monede străine.

Concret, leul românesc a câştigat peste doi bani în raport cu lira sterlină care a coborât, de la aproape 5,8 lei, la 5,77 lei, cel mai scăzut nivel din luna septembrie.

De asemenea, leul românesc a câştigat teren şi în raport cu moneda unică euro, evaluată la 4,9679 lei, în raport cu dolarul american, evaluat la 4,6546 lei, şi în raport cu francul elveţian, evaluat la 5,1974 lei.

În schimb, preţul pentru un gram de aur a crescut cu aproape un leu, astfel că gramul de aur a ajuns să fie evaluat la 288,24 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri economice » Curs BNR 18 septembrie 2023. Leul românesc începe săptămâna în forţă şi câştigă peste doi bani în raport cu lira sterlină