Antena Meniu Search
x

Curs BNR 21 septembrie 2023. Leul românesc câştigă aproape 2 bani şi jumătate în raport cu francul elveţian

Reprezentanţii Băncii Naţionale a României au dat publicităţii cursul valutar pentru joi, 21 septembrie 2023, iar cifrele afişate arată că leul românesc a câştigat aproape doi bani şi jumătate în raport cu francul elveţian.

de Redactia Observator

la 21.09.2023, 13:15

Leul românesc câştigă teren masiv în raport cu francul elveţian
Leul românesc câştigă teren masiv în raport cu francul elveţian - Profimedia
  • Leul românesc a câştigat teren masiv în raport cu francul elveţian.

Leul românesc a avut parte, joi, de o evoluţie inconstantă. A câştigat aproape doi bani şi jumătate în raport cu francul elveţian şi aproape doi bani în raport cu lira sterlină, dar a pierdut peste un ban şi jumătate în raport cu dolarul american.

Asta înseamnă că dolarul american a ajuns să fie evaluat la peste 4,66 lei, francul elveţian a coborât la dub 5,16 lei, iar lira sterlină este evaluată la puţin peste 5,73 lei.

Şi moneda unică euro a pierdut teren în raport cu leul românesc, dar este o pierdere insifnifiantă, astfel că moneda unică euro continuă să fie evaluată la peste 4,97 lei.

Preţul pentru un gram de aur a crescut cu circa 13 bani, astfel că gramul de aur este evaluat joi, 21 septembrie 2023, la 288,5847 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri economice » Curs BNR 21 septembrie 2023. Leul românesc câştigă aproape 2 bani şi jumătate în raport cu francul elveţian