Antena Meniu Search
x

Curs BNR 24 aprilie 2024. Leul românesc câştigă aproape 3 bani în raport cu francul elveţian

Reprezentanţii Băncii Naţionale a României au dat publicităţii cursul valutar pentru miercuri, 24 aprilie 2024, iar cifrele afişate arată că leul românesc a câştigat teren masiv în raport cu francul elveţian.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 13:16

Leul românesc câştigă teren masiv în raport cu francul elveţian
Leul românesc câştigă teren masiv în raport cu francul elveţian - Profimedia
  • Leul românesc a câştigat teren masiv în raport cu francul elveţian.

Concret, leul românesc a câştigat aproape trei bani în raport cu francul elveţian, iar asta înseamnă că francul elveţian a ajuns să fie cotat la 5,0938 lei româneşti, cel mai scăzut nivel înregistrat din 11 aprilie 2024 şi până în prezent.

De asemenea, leul românesc a câştigat aproape un ban şi jumătate în raport cu dolarul american, acesta ajungând să fie cotat la 4,6567 lei româneşti. În plus, leul românesc a câştigat teren şi în raport cu moneda unică euro, aceasta fiind cotată la 4,9761 lei româneşti.

Pe de altă parte, leul românesc a pierdut aproape doi bani în raport cu lira sterlină, aceasta ajungând să fie cotată la 5,7878 lei româneşti, cel mai ridicat nivel înregistrat în această săptămână.

Preţul pentru un gram de aur a crescut cu ceva mai mult de doi lei, astfel că gramul de aur a ajuns să fie cotat la 346,6114 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri economice » Curs BNR 24 aprilie 2024. Leul românesc câştigă aproape 3 bani în raport cu francul elveţian