Antena Meniu Search
x

Video "Dă-i, apasă! Un leu şi ceva, gata!". Șoferii continuă să picure carburantul în rezervoare și să blocheze benzinăriile din țară

Protestele din cauza scumpirii carburanţilor se extind în toată ţara. Seara trecută, la Piteşti, mai multe benzinării au fost complet blocate de şoferi. Revoltaţi de preţurile de la pompă, oamenii au picurat benzina în rezervor şi au blocat pompele pentru zeci de minute. 

de Redactia Observator

la 15.06.2022, 13:41

Vezi și

Cozile la alimentare s-au întins pe bulevarde întregi.

Dă-i, apasă! Un leu şi ceva, gata!

Un leu şi 19.

Băă, vrei să-i trec şi RO-ul pe bon?

Pe acelaşi subiect

Trece şi RO-ul!

Şoferii cer scăderea preţului la motorină sub pragul psihologic de 9 lei şi ieftinirea benzinei.

Protest de amploare al șoferilor pe 30 iunie

Preţurile la carburanți au crescut constant în ultime vreme. Numai comparativ cu luna trecută, preţul mediu al unui litru de benzină s-a majorat cu 7.1%. Adică, un plin de 50 de litri costă acum cu 28 de lei mai mult decât în urmă cu 30 de zile. Iar unul de motorină cu 16 lei mai mult. 

Luni seară, benzinării din mai multe oraşe din ţară au fost complet blocate de zeci de şoferi hotărâţi să pună stop creşterii preţurilor. Au alimentat cu câteva picături de carburant, au blocat pompele şi au aglomerat bulevarde întregi. E doar începutul, avertizează oamenii.

La finalul lunii este anunţată cea mai mare manifestaţie împotriva scumpirii carburanţilor la care şi-au anunţat deja prezenţa sute de mii de persoane. La evenimentul creat pe Facebook, şi-au anunţat participarea peste 200 de mii de persoane. 

Până atunci însă, alte zeci de proteste mai mici se anunţă în ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » "Dă-i, apasă! Un leu şi ceva, gata!". Șoferii continuă să picure carburantul în rezervoare și să blocheze benzinăriile din țară