Antena Meniu Search
x

Video Decizia luată de Oana şi Costin, după ce au devenit părinţi. Au scăpat de griji cu o investiţie de 5.000 de euro

Să fii părinte în ziua de azi nu mai e la fel de complicat ca pe vremuri. Mai ales când ai la îndemână tot felul de gadgeturi care îţi fac munca mai uşoară. De la aparate de pregătit laptele, la sterilizatoare, camere de monitorizare şi până la cărucioare care leagănă singure bebeluşul. Toate au putut fi şi cumpărate la reducere, la târgul Baby Boom care a avut loc în aceste zile în Capitală. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 22.10.2023, 20:22

Vezi și

- Îl aşezăm, ne asigurăm că în spate nu are gol. După care venim cu centurile pe el.  De aici acţionăm partea de rotire şi mergem cu spatele, cum ar trebui el să meargă la vârsta acesta. 

El este Darius, are cinci luni şi şi-a găsit, la Baby Boom, scaunul perfect de maşină. Acest accesoriu îi va costa pe părinţi nu mai puţin de 2.000 de lei. Oana şi Costin însă s-au obişnuit cu cheltuielile. 

Oana, părinte: La târgul trecut, când nu născusem încă, ne-au costat în jur de 1.000 de euro pregătirile. Acum cred că sare puţin de suma aceea că e şi bebe mai mare. Şi nevoile sunt un pic mai mari. 

Părinţii au investit până acum 5.000 de euro

5.000 de euro au investit până acum cei doi părinţi în echipamente care le uşurează viaţa. 

Oana, părinte: Prepararea laptelui, încălzirea laptelui, pompe, vreo trei cel puţin. Am şi primit, dar el creşte foarte repede şi trebuie să renunţ la ele. 

Gadgeturile şi echipamentele pentru copii sunt tot mai căutate. 

Valentin Andronic, agent vânzări: Dispozitive revoluţionare. Mult cunoscutul aparat de pregătit laptele. Cine nu-l cunoaşte, poate a auzit, se interesează. Dar este un gadget foarte căutat. Totul se face super simplu. Am apăsat un buton, deja e setat. Mi-a făcut laptele imediat. 

Sterilizatoarele, tot mai căutate

1.450 de lei costă un astfel de dispozitiv. Şi nu e singurul cerut de părinţi. 

Lavinia, părinte: Sterilizatorul. 300 de lei. Ne ajută foarte mult. Una e să bagi la sterilizat, una e să fierbi fiecare piesă. Plus monitorizarea. Când domnişoara doarme, putem face treburile casnice. Vedem imediat în momentul în care se trezeşte şi acţionăm ca atare. 

Echipamentele de monitorizat copii ajung şi la 1.000 de lei

Căutate sunt şi echipamentele de monitorizat copiii. 

Adrian Pintilie, reprezentant companie: Vine cu o aplicaţie. Baby monitor plus. Această cameră se conectează la wifi-ul din casă. Poate observa copilul oriunde se află. Are şi comunicare bidirecţională. Dumneavoastră puteţi vorbi să se audă în camera copilului. Ajunge la 1.050 lei. 

Şi nici cărucioarele nu mai sunt ca pe vremuri. 

Mădălina Chiţac, reporter Observator: Putem legăna bebeluşul doar prin simpla apăsare a unui buton de pe telefonul mobil. Căruciorul începe să se mişte. Este conectat la o aplicaţie pe care am instalat-o pe telefon. Preţul unui astfel de cărucior este de 10.000 de lei. 

Mii de vizitatori au ajuns la Târgul Baby Boom în acest weekend la Bucureşti. Pe lângă produsele la reducere, tinerii au putut asista la cursuri de îngrijie pentru bebeluşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Decizia luată de Oana şi Costin, după ce au devenit părinţi. Au scăpat de griji cu o investiţie de 5.000 de euro