Antena Meniu Search
x

Video Distracţia la piscină, în funcţie de buget. Cât sunt dispuşi românii să plătească pentru relaxare

Piscinele sunt la mare căutare în perioada asta. Le alegem însă în funcţie de buget. În Bucureşti, spre exemplu, preţurile pentru intrarea la ştrand încep de la 45 de lei, însă pot ajunge până la câteva sute de lei, în zonele exclusiviste. Iar dacă mai punem la socoteală şi mâncarea sau băuturile răcoritoare, o zi la piscină poate costa mai mult decât una la mare.  

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 10.07.2022, 19:36

Vezi și

Cine n-a apucat să meargă la mare a ales piscinele din oraş ca să se răcorească. Şi fiecare s-a orientat în funcţie de buget. În zona Crângaşi, spre exemplu, un parc acvatic e unul din cele mai ieftine din Capitală. 

Marius Manea, manager piscină: În cursul săptămânii avem 45 de lei pentru adulţi şi în weekend 65 de lei pentru adulţi. Toate facilităţile din parcul acvatic sunt incluse în preţul biletului. Pentru copii, pentru vârstnici, elevi şi studenţi, avem diverse oferte, preţuri promoţionale, în funcţie de zile. Preţurile sunt sensibil mai mari faţă de anul trecut. 

Cetăţeni: Noi am dat 45, că a fost lucky day. Ofertă, că e înnorat afară.  Apa este grozavă. Soarele se acunde din când în când, dar nu ne deranjează. E superb. 

Cât despre preţurile la mâncare...

Pe acelaşi subiect

Marius Manea, manager piscină: O supă, o ciorbă, undeva între 15 şi 17 lei. avem friptura în jur de 20 de lei, o pizza 30 de lei. O salată 8 lei. 

Distracţie în funcţie de buget

Altă piscină, alte tarife, ceva mai mari. La un waterpark din Chiajna, intrarea în timpul weekendului este o sută de lei. 

Reporter: De unde sunteţi?

Cetăţean: Din India! 

ReporterCe faceţi în Bucureşti? 

Participant Am afacere aici. Şi am venit să mă distrez.  Noi suntem căsătoriţi, dar o dată pe săptămână iesim, ca să ne facem de cap. 

Un cocktail aici costă 28 de lei, iar o astfel de băutură răcoritoare cu gheaţă 20 de lei. <

Reporter: Un buget pentru ziua de astăzi?

Cetăţean: Undeva cred că la 400-500 de lei. 

ReporterDacă mergeaţi la mare, vă costa mai mult?

Cetăţean Da, cu siguranţă. Doar dacă era să mergi o zi. Făceai plinul, undeva la 500 de lei. Plus şezlongurile. 

Ca să mergi la alte piscine însă, te costă chiar mai mult decât la mare. În nordul Capitalei, spre exemplu, în unele locuri intrarea e 180 de lei în weekend. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Distracţia la piscină, în funcţie de buget. Cât sunt dispuşi românii să plătească pentru relaxare