Antena Meniu Search
x

Video Cu berea în mână şi muzica la maxim, 10 bărbaţi s-au filmat în "piscina" din camionetă, pe străzile din Bogaţi: "Eu vara nu dorm!"

Zece bărbaţi din judeţul Argeş au amenajat o piscină în bena unei autoutilitare şi au început să se scalde în aceasta, în timp ce autovehiculul circula pe străzile localităţii Bogaţi. Un echipaj de poliţie a tras pe dreapta autoutilitara, iar toţi cei zece au fost amendaţi cu câte 200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 03.07.2022, 19:57

10 bărbaţi s-au filmat în "piscina" din camionetă, în Bogați, județul Argeș
Cu berea în mână şi muzica la maxim, 10 bărbaţi s-au filmat în "piscina" din camionetă, pe străzile din Bogaţi: "Eu vara nu dorm!" - Tik Tok via Facebook / Poliția Română

Cei zece petrecăreţi au pus o prelată în bena unei autoutilitare folosite în mod normal pentru transport de marfă, au umplut bena cu apă, s-au echipat pentru plajă şi au început să se scalde, în timp ce autoutilitara rula pe străzile din Bogaţi. S-a întâmplat în cursul zilei de sâmbătă, iar unii dintre cei care au văzut ce se întâmplă au sunat la 112. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La faţa locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic. Totodată, politiştii au stabilit identitatea tuturor persoanelor care se aflau în bena autoutilitarei, destinată transportului de marfă. Ca urmare a abaterii constatate, privind normele de circulaţie pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogaţi, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R", a anunțat, duminică, Poliţia din Argeş, potrivit news.ro.

Pe acelaşi subiect

Poliția Română, pe Facebook: Este cea mai scumpă intrare la o piscină

"Au umplut bena unei autoutilitare cu apă, s-au echipat de plajă, au luat niște beri, ba chiar și o umbrelă și au plecat prin Bogați, localitate din Argeș.

Ca să fie treaba frumoasă, unul dintre ei a postat pe TikTok și Facebook.

Melodia aleasă a fost “Vara nu dorm”.

Presupunem că va dormi cu greu pentru că din cauza lui toți “înotătorii” au de plată, astfel:

- “administratorul piscinei”, respectiv conducătorul auto, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei;

- cele 10 persoane, care se aflau în bena autoutilitarei, au fost amendate. Valoarea totală a amenzilor este de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice.

Având în vedere aceste sume, putem spune că la Bogați, județul Argeș, este cea mai scumpă intrare la o piscină.

Din fericire, polițiștii argeșeni au intervenit la timp, evitând producerea unei eventuale tragedii.

Vă rugăm să nu recurgeți la astfel de distracții. Ele pot duce la adevărate drame", au scris reprezentanții Poliției, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Cu berea în mână şi muzica la maxim, 10 bărbaţi s-au filmat în "piscina" din camionetă, pe străzile din Bogaţi: "Eu vara nu dorm!"